• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2022

23:00

JANJUŠ SE KAJE ZBOG SVEGA! Bivši zadrugar se oglasio, pa priznao: Loše se osećam, izvinjavam se svakoj devojci! (FOTO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

JANJUŠ SE KAJE ZBOG SVEGA! Bivši zadrugar se oglasio, pa priznao: Loše se osećam, izvinjavam se svakoj devojci! (FOTO)

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš javnosti je poznat kao veliki zavodnik, što smo imali prilike da vidimo tokom njegovog učešća u "Zadruzi", a bivši zadrugar se sada oglasio i priznao da se loše oseća

Janjuš je na svom Instagram storiju izvinio svakoj devojci sa kojom je bio na moru i kojoj je rekao da su u vezi i priznao da se zbog toga loše oseća.

Foto: printscreen instagram

Objava Marka Janjuševića Janjuša

- Izvinjavam se svakoj devojci sa kojom sam bio na moru i kojoj sam rekao da smo u vezi. Neke me emocije udarile sad i onako me baš sve stiglo, stvarno se osećam loše. Nije do vas, do mene je. Ne mogu da grešim dušu bilo je tu i desetak stvarno dobrih devojaka koje to nisu zaslužile. Kajem se i neće se više ponoviti - napisao je Janjušević na pomenutoj društvenoj mreži uz emotikone koji plaču.

Nova sezona rijalitija "Zadruga 6" počinje 9. septembra, a ovih dana smo imali prilike da vidimo nove učesnike koji su se pojaviliu zgradi televizije Pink, kako bi snimili profile. Janjuš se tada oglasio nakon što mu se svidela devojka koja će se useliti u Belu kuću, a ona ima samo 19 godina. U pitanju je Anita Stanojlović, koja nam je otkrila da u rijaliti ulazi kako bi zaradila novac za svoje dvogodišnje dete, a obelodanila je i da je prošla kroz pakao sa bivšim partnerom, koji ju je tukao.

Foto: Miloš Rafailović

Janjuš bacio oko na Anitu Stanojlović

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija