• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

05.08.2024

23:46

Janjuš istetovirao celu butinu! Marko posvetio tetovažu pokojnom bratu, Mihailu (FOTO)

Tanja Andrić, Printscreen/Instagram

Rijaliti

Janjuš istetovirao celu butinu! Marko posvetio tetovažu pokojnom bratu, Mihailu (FOTO)

Podeli vest

Bivši košarkaš je još jednim gestom pokazao koliko mu nedostaje rođeni brat.

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjuševićoduzeo je sebi život krajem decembra prošle godine u iznajmljenom stanu u Beogradu u kom je živeo. Tragična vest je Janjuša zatekla dok je bio u "Eliti". On je tada izašao iz rijalitija kako bi sahranio brata, a nakon mesec dana se vratio na velelepno imanje u Šimanovcima. 

Foto: ATA Images

 

Po završetka rijalitija, Janjušević je brže-bolje otišao u svoje rodno Prijepolje i tom prilikom je posetio grob pokojnog brata. On se nakon toga potresnin rečima oglasio na mrežama i još jednom pokazao koliko mu nedostaje rođeni brat

Janjušević je sada u znak ljubavi, ali i velikog bola zbog Mihailove tragične smrti, odlučio da istetovira njegov lik na butini. 

On je posetio jedan tatu studio u Crnoj Gori, gde su mu uradili tetovažu po njegovoj zamisli. Marko je izabrao sliku svog brata koja mu je po svemu sudeći najdraža, jer ju je često objavljivao na svom Instagram profilu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija