• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

09.09.2024

00:10

"Donji deo grla joj se zgužvao kao harmonika": Milica Dugalić žestoko oplela po Goci Lazarević, njene reči je isterale iz takta (VIDEO)

ATAIMAGES/printscreen

Rijaliti

"Donji deo grla joj se zgužvao kao harmonika": Milica Dugalić žestoko oplela po Goci Lazarević, njene reči je isterale iz takta (VIDEO)

Podeli vest

Dugalićka nije štedela reči kada je u pitanju njena koleginica.

Najgledaniji format na našim prostorima, "Elita 8", počeo je sinoć, a rijaliti učesnici i večeras ulaze ne velelepno imanje u Šimanovcima. 

Među večerašnjim takmičarima, našla se i Milica Dugalić, koja se već oprobala u rijalitiju. Ona je pre svog ulaska u Belu kuću istakla da se već zbližila sa nekim rijaliti učesnicama, koje imaju teške životne priče iza sebe. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- U izolaciji smo bili tri dana i s obzirom da nemamo nikakve informacije, već sam počela da galamim i da vičem. Rijaliti učesnici koje sam do sada upoznala su okej. Shvatila sam družeći se sa mlađim učesnicima da moje i njihovo mišljenje ne može da bude isto, što je i normalno to je potvrda da generacijski jaz, koliko god želeo da preskočiš, ne možeš, ali možeš da budeš dobar savetnik i da razumeš nečiji problem, a ja sam čula nekoliko teških priča od svojih cimera - rekla je Milica

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Milica je zatim priznala da voli da se svađa sa Lepim Mićom. 

- Ako Lepi Mića bude raspoložen da se slaže sa mnom, ja ću se kao cepanica pored njega složiti. A ako on bude provocirao, ili ako budem osetila neku negativnu energiju sa njegove strane, onda ću se sigurno svađati sa njim, jer volim da se raspravljam sa njim - izjavila je rijaliti učesnica, pa se dotakla Milene Kačavende. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ne znam da li ću se slagati sa Milenom Kačavendom, ne poznajem je, znam da je jedna urbana žena, sa asfalta što se kaže, koja je prošla razna forme društva i kroz razne rešetke, vrlo uspešno. Odlično izgleda i ima pozitivnu energiju, ali sam primetila da je sebična - rekla je ona. 

Goca Lazarević je nedavno planula kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, što je njena koleginica, Zorica Marković žestoko osudila. Milica se sada osvrnula na sporni sukob svojih koleginica. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja mislim da se Goca folira. Goco, ja ti poručujem da si malo lagala, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla ništa što nije istina, ona je čovek na mestu, ti nisi. Gledam, donji deo grla ti se zgužvao kao harminika, a gornji si zategla, pa su ti ogromna usta. Neko ko peva "Vidovdan" treba da bude onakav kakav je rođen i neka stari dostojanstveno, kao što starijm ja - ispričala je Dugalićka. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija