• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.09.2024

15:09

Zbog njene izjave cela kuća je zanemela: Blinda priznala da je bliska sa ocem jednog elitara

Miloš Rafailović

Rijaliti

Zbog njene izjave cela kuća je zanemela: Blinda priznala da je bliska sa ocem jednog elitara

Podeli vest

Nakon Blindine izjave, ukućani ostali u šoku!

Sinoć u emisiji "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, Slađa Blinda otkrila je kako je u kontaktu sa ocem Dače Virijevića, te da joj je njegov otac iznajmio kola.

- Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina? - pitao je Milan.

- Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojem sam se slikala auto od Dačinog tate koji ima rent a car, ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi nego se samo družimo par meseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima, ali ne znači da nećemo biti - rekla je Slađa.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. On je u braku već 6 godina, iako je rezveden od moje majke, tako da, šta fali. Ovo mi je maćeha broj dva. Ja nisam mogao da verujem u sve to, ali je izgleda istina - rekao je Dačo.

- Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vetar u leđa da uđem, tako da baš volim da se družim sa njim - rekla je Slađa.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da, ne znam šta da kažem. Svi se tuku oko njega - rekao je Dačo.

- To je laž" Mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese, nemojte sad ove priče da mi pravite - rekla je Ana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Možda se Anči raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje, nikad se ne zna - rekla je Slađa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Evo kako da ove zime prepolovite račun za struju! Električar Steva otkrio "cake" i to bez noćne tarife
Društvo

Evo kako da ove zime prepolovite račun za struju! Električar Steva otkrio "cake" i to bez noćne tarife

Najveći broj građana Srbije kada želi da uštedi na potrošnji struje oslanja se na jeftinu noćnu tarifu koja počinje u tri različita vremenska trenutka u Vojvodini, Beogradu i centralnoj Srbiji. Smanjenje računa za električnu energiju je "đavolja rabota" naročito u toku tropskih letnjih meseci, koju su iza nas, i u kojima je potrošeno dosta energije zbog upotrebe klima-uređaja, ali i tokom zimskih meseci - ako koristite radijatore na struju.

17.09.2024

16:08

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija