• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

30.06.2021

20:14

PORODILA SE POPULARNA GLUMICA! Ćerki dala STARO BIBLIJSKO IME koje ima posebno značenje! /FOTO/

Reuters

Showbiz

PORODILA SE POPULARNA GLUMICA! Ćerki dala STARO BIBLIJSKO IME koje ima posebno značenje! /FOTO/

Podeli vest

Glumica Gal Gadot (36) rodila je treće dete, a srećne vesti podelila je na Instagram profilu

U najnovijoj objavi Gal pozira sa suprugom i starijim kćerkama dok jedna od njih u rukama drži novorođenče.

- Moja slatka porodica. Ne mogu da budem zahvalnija i srećnija (i umornija), svi smo tako uzbuđeni što možemo da dočekamo Danijelu u svojoj porodici. Šaljem svima vama ljubav i zdravlje - napisala je u opisu fotke i tako znatiželjnim pratiocima otkrila ime devojčice.

Foto: printscreen instagram

 

Da podsetimo, zvezda filma Čudesna žena (Wonder Woman) vest o trudnoći otkrila je u martu, a njeni obožavaoci bili su uvereni kako će dobiti dečaka. Naime, Gadot sa suprugom ima već dve ćerke, a sada su postali roditelji i treće.

Glumica je tokom trudnoće rekla kako će se ona i suprug Jaron Varsano držati onoga u šta se razumeju i tako otkrila da će dobiti još jednu devojčicu.

Ovo dvoje supružnika u braku su od septembra 2008. godine, a žive na relaciji Izrael - SAD.

Ime Danijela je staro biblijsko ime nastalo od muškog imena Danijel. U prevodu imena Danijel, bilo iz hebrejskog, latinskog ili iz grčkog jezika, ono ima značenje "Bog neka mi sudi", "Bog je jedini sudija", "Božji sudija", tako da se ta značenja pripisuju i imenu Danijela. Prvi put se ime pojavljuje se u Starom zavetu kao prorok Danijel, kod nas poznatiji kao Danilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17