• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2022

21:50

NE MOGU DA SAKRIJU LJUBAV! Glumac pokazao izabranicu! NE SKIDA POGLED SA NJE! (FOTO)

Showbiz

NE MOGU DA SAKRIJU LJUBAV! Glumac pokazao izabranicu! NE SKIDA POGLED SA NJE! (FOTO)

Podeli vest

Slavni glumac Kijanu Rivs pojavio se na jednom događaju sa svojom izabranicom Aleksandar Grant

Slavni glumac i njegova devojka umetnica pojavili su se na 2022 MOCA Gala svečanosti u Los Anđelesu.

Zvezda "Matriksa" na crvenom tepihu bila je u društvu partnerke Aleksandre Grant, sa kojom je u četvorogodišnjoj vezi. Kako se može primetiti sa fotografija, u vezi im cvetaju ruže, a to se može primetiti na osnovu zaljubljenih pogleda, ali i osmeha koje su upitili jedno drugom na crvenom tepihu.

I dok se Kijanu odlučio za klasično crno odelo, njegova partnerka Aleksandra odoabrala je dugu crvenu haljinu koja se savršeno uklopila u Rivsovu odevnu kombinaciju.

Podsetimo, Kijanu i Aleksandra prvi put su se pojavili na crvenom tepihu u novembru 2019. godine, a par se upoznao 2011. godine kada mu je Aleksandra pomogla da stvori vizuelna rešenja za njegovu prvu knjigu.

Oni su ponovo sarađivali 2015. godine, a glumcu se, prema navodima izvora, najviše dopalo to što je sa lakoćom prozrela njegovu dušu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17