• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubavizdravlje/M. J.

13.06.2022

17:49 >> 17:51

LUBAV ILI PARČE SLAVE? Holivudski parovi koji su OPROSTILI PREVARE i UNOVČILI IH!

Showbiz

LUBAV ILI PARČE SLAVE? Holivudski parovi koji su OPROSTILI PREVARE i UNOVČILI IH!

Podeli vest

Afere poznatih ličnosti isplivale su u javnost, međutim, kratkotrajne avanture nisu uspele da poljuljaju njihove veze i brakove...

Svetski i domaći mediji danima pišu o potpuno neočekivanom krahu braka pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea. U centar priče stavlja se njegovo neverstvo. Preljuba je bila okidač da kolumbijska lepotica napusti porodični dom i stavi tačku na decenijsku ljubav. Sudeći po komentarima javnosti, većina žena postupila bi isto. Ipak, nemali broj javnih ličnosti ne smatra da je to ispravno rešenje, te smo u prošlosti imali prilike da vidimo kako afere ipak nisu svima razlog za stavljanje tačke na brak.

Bijonse i Džej Zi

Jedan od najmoćnijih parova svetskog šou-biznisa pre nepunih pet godina prošao je kroz pravi rolerkoster. Naime, tada je otkriveno da je Džej Zi prevario suprugu Bijonse. Dok se u medijima raspredalo o milionima koje će podeliti nakon razvoda, njih dvoje su ovu situaciju dodatno iskoristili i unovčili. Naime, Bijonse je snimila ceo album "Lemonejd", u kojem govori o suprugovom neverstvu i svemu kroz šta je prošla. Džej Zi joj je uzvratio i snimio pesme u kojima govori o svom pokajanju. Umesto razvoda, slavni par dodatno je uvećao svoje bogatstvo jer je njihova popularnost značajno porasla ovom aferom.

Foto: Tanjug/AP

Bijonse i Džej Zi

Šakira opevala Pikeovo neverstvo

Iako se danima spekulisalo, pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike definitivno se rastaju. To su potvrdili u zajedničkom saopštenju tražeći od medija i javnosti privatnost u ovim trenucima. To se, naravno, nije desilo. Paparaci ih prate u stopu. Samo dva dana nakon objave o raskidu pevačica i fudbaler zajedno su bodrili sina na sportskom takmičenju, takođe, govorilo se i o tome da je Šakiri pozlilo nakon saznanja o partnerovoj prevari. Ona je to demantovala. Ipak, ono što nije demantovala jeste da je u pesmi "Te felicito" opevala tamne strane veze sa Pikeom. Tekst ove numere govori o lažima, neverstvu i o tome da nakon svega nema oproštaja. 

Vanesa i Kobi Brajant

Početkom 2020. godine sportska javnost doživela je šok informacijom da je slavni košarkaš Kobi Brajan poginuo u helikopterskoj nesreći. Njegova supruga Vanesa bila je neutešna, te i danas govori o velikoj ljubavi koju su delili godinama. Ipak, ni ova priča nije bila bajkovita kao što se danas predstavlja. Vanesa je podnela zahtev za razvod nakon što je košarkaš priznao da ju je varao 2003. godine. Par se, ipak, nakon svega pomirio i ostao zajedno do velike tragedije.

Kloi Kardašijan i Tristan Tomson

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan mogla bi poneti zlatnu medalju za pogrešan odabir emotivnih partnera. Nakon drame koju je prolazila u braku sa sportistom Lamarom Odomom, još gori scenario dočekao ju je sa partnerom Tristanom Tomsonom. U trenutku kada je izgledalo da im je veza idilična, u javnosti su se pojavili dokazi Tristanovog neverstva. Prevara se desila u periodu kada je Kloi bila trudna. Zarad deteta koje je na putu Kardašijanka je prešla preko ove prevare. Međutim, ispostavilo se da mu ovo nije prva, a ni jedina afera koju je imao. Tristan je sa ljubavnicom bio u paralelnoj vezi, te joj je čak i napravio dete. Niz problema sa kojima su se suočili ipak je doveo do kraja veze.

 

 

Kristen Stjuart i Robert Patinson

Zvezde "Sumrak" sage bili su jedan jedan od popularnijih parova u periodu kada je film prikazivan u bioskopima. Fanovi širom sveta su ih obožavali i u njihovoj ljubavi pronalazili uzor idilične veze ka kojoj teže. Tako je bilo sve dok internetom nisu počele da kruže fotografije Kristen Stjuart u naručju drugog muškarca (režisera filma "Snow White and the Huntsman" u kome je igrala glavnu ulogu). Nakon što se javno izvinila, Robert Patinson i ona su se pomirili, ali su raskinuli sledeće godine.

 

 

Elizabet Harli i Hju Grant

Zvezda romantičnih filmova Hju Grant u stvarnom životu je sve samo ne princ o kojem devojke maštaju. Dok smo uz njegove uloge svi ronili suze i smatrali ga idealnim partnerom, on je pravio sramotne poteze. Naime, devedesetih godina glumac je bio u vezi sa koleginicom Elizabet Harli. Na prvi pogled delovali su kao idiličan par. Uspešni, atraktivni i slavni. Ipak, Grant je odlučio da mu to nije dovoljno. Tokom 1995. godine Hju je uhapšen na ulici sa prostitutkom. Glumac se izvinio, a par je u vezi bio narednih pet godina. I dalje su dobri prijatelji iako više nisu zajedno.

 

 

Sijena Miler i Džad Lo

Poznati glumački par bio je na korak do braka kada je otkrivena afera između Džada Loa i njihove dadilje 2005. godine. Dadilja je sve ispričala jednom britanskom magazinu, nakon čega se glumac javno izvinio. Nakon kratke razdvojenosti par se pomirio 2009. godine. Međutim, Sijena Miler je takođe bila neverna prema svom partneru. Ona je imala aferu sa glumcem Danijelom Krejgom, koja je otkrivena nakon što je objavljena njena glasovna poruka u kojoj priznaje da ga voli. Par je i nakon ove afere ostao u vezi, međutim, na kraju je ipak došlo do rastanka zbog, kako su rekli, nepremostivih razlika.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17