• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2023

14:31

NAIZGLED IDILIČAN BRAK! Pojavio se snimak kako Dženifer Lopez disciplinuje Bena Afleka, ZNA SE KO JE GAZDA! (VIDEO)

reuters

Showbiz

NAIZGLED IDILIČAN BRAK! Pojavio se snimak kako Dženifer Lopez disciplinuje Bena Afleka, ZNA SE KO JE GAZDA! (VIDEO)

Podeli vest

Džej Lo je sa suprugom Benom Aflekom nedavno bila na jednoj proslavi u Los Anđelesu, a tada je neko od prisutnih zabeležio interesantan trenutak ovog para.

Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek prošlog leta bili su glavna tema svih svetskih medija zbog svoja dva venčanja - onog tajnog u Las Vegasu i grandioznog u Džordžiji.

Inače, Dženifer i Ben su pre 20 godina bili u ozbiljnoj vezi, a njihovo venčanje je otkazano samo četiri dana pre nego što je trebalo da se desi, iako su gosti već počeli da dolaze.

Džej Lo je sa suprugom Benom Aflekom nedavno bila na jednoj proslavi u Los Anđelesu, a tada je neko od prisutnih zabeležio interesantan trenutak ovog para.

Naime, na njemu vidimo Bena kao da se pravda, dok ga slavna Džej Lo gleda tako oštro da joj nije potrebna nijedna reč kritike.

 

 

Mnogi veruju da je Dženifer bila ljuta na supruga jer je pio alkohol, a snimak koji je na svom kanalu Life With Matt objavio tiktoker Met, lajkovalo je više od 185 hiljada ljudi.

Ben je, inače, u prošlosti imao velike probleme sa alkoholom, od kog je bio zavistan godinama. Dešavalo se da bude u vrlo lošem stanju, a paparaci su ga više puta uslikali kako se tetura ulicom i jedva govori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija