• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2023

13:13

DRUGO LICE MISTER BINA! Ovo je ćerka koju je napustio, ne pričaju godinama i ne nosi njegovo prezime!

Showbiz

DRUGO LICE MISTER BINA! Ovo je ćerka koju je napustio, ne pričaju godinama i ne nosi njegovo prezime!

Podeli vest

Komičar Rovan Etkinson, najpoznatiji po ulozi "Mister Bina", ima ćerku Lili Sestri, koja je uspešna kabare izvođačica.

Ona ima svoj šou koji nosi njeno ime te s njim gostuje po klubovima Londona. Piše sopstvene pesme, peva i glumi, a na Instagramu je prati više od 28 hiljada ljudi.

28-godišnja Lili, za razliku od dve godine starijeg brata Benjamina, koji evidentno liči na oca, izgledom više podseća na svoju majku Sunatru Sestri.

Sa ocem nije u najboljim odnosima od 2014. godine, kada se saznalo za glumčevu aferu sa komičarkom Lujzom Ford.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil sas’ (@lilsasti)

On se nakon toga razveo od svoje supruge te je pre dve godine dočekao i svoje treće dete. "Daily Mail" je ranije pisao da mu je njegova ćerka Lili zamerila to što je napustio njenu majku pa je odlučila promeniti prezime. Od Lili Atkinson postala je Lily Sestri.

Iako danas ne ide očevim glumačkim stopama, Lili je kao devojčica glumila u filmu "Tooth", a nakon toga je sa ocem snimila i komedije "Mister Bin" na praznicima i "Džoni Ingliš". To je ujedno bio njen poslednji glumački posao, jer se nakon njega u potpunosti posvetila kabareu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija