• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

11:48 >> 11:53

SAMANTA FOKS PUNI 56 GODINA: Muškarci su je obožavali, jedan je zbog nje celo snimanje imao erekciju, a ona zapravo voli žene!

EPAIMAGES

Showbiz

SAMANTA FOKS PUNI 56 GODINA: Muškarci su je obožavali, jedan je zbog nje celo snimanje imao erekciju, a ona zapravo voli žene!

Podeli vest

Slavna Samanta Foks decenijama unazad jedna je od najintrigantnijih pojava na medijskom nebu Velike Britanije.

Pevačica i model Samanta Foks svoju uspešnu karijeru započela je kad joj je bilo svega 16 godina, a 15. aprila proslaviće 56. rođendan. Visoka je samo 158 centimentara, a zbog zavidnih telesnih mera 98-59-84 smatrana je s*ks bombom. Snimila je seriju provokativnih editorijala za "Playboy", a 80-ih je bila najfotografisanija žena u rodnoj Velikoj Britaniji.

Bila je najpopularniji britanski glamur model. Pre nego što je napunila 20 godina, odlučila se za novu karijeru - onu pop zvezde. ‘"Touch me (I Want Your Body)" bio je njen debitantski singl koji je dosegao prvo mjesto u 17 zemalja. Osim te, uspešne su joj bile i pjesme "Naughty Girls (Need Love Too)", te "I Wanna Have Some Fun‘.

Foto: EPAIMAGES

Samanta Foks

Glumila je u filmovima, učestvovala u rijaliti programima, bila je i voditeteljka. Iako je nizala te poslovne uspehe, s*ks bomba iz 80-ih imala je brojne životne "padove". Otac Patrik, koji je bio njen menadžer do 1991. godine, potkradao ju je i oštetio za najmanje milion funti. Samanta ga je tužila, ali uspela je vratiti tek 363 hiljade funti. Prie njegove smrti 2000, Samanta Foks s ocem nije razgovarala gotovo 10 godina.

Kao da to nije bilo dovoljno, život su joj u noćnu moru pretvarali i opsednuti obožavaoci. Zbog njih je od svoje 18. godine morala plaćati telohranitelje. Jedan od njih se pokušao čak i ubiti ispred njenog stana.

Foto: EPAIMAGES

Samanta Foks

- Bio je Francuz, slao mi je pisma u kojima je pisao kako sam mu ja supruga, pretio je da će se ubiti ako ne izađem i razgovaram s njim... Bilo je suludih i histeričnih trenutaka - ljudi su mi se silom hteli približiti, dodirnuti kosu... Razbijali su prozore i rizikovali su vlastite živote, morala sam da bežim u helikopteru s krovova zgrada - rekla je svojevremeno Foksova.

U dokumentarcu "Page 3: The Naked Truth" progovorila je i iznela optužbe da ju je pokojna zvezda Djevid Kesidi seksualno zlostavljao.

Foksova tvrdi da se sve događalo tokom snimanja njegovog singla "Romance". Samanta je prvi put te tvrdnje iznela 2017. godine, a prisetila se i kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja singla. Ona je tada imala 19 godina. Napad se dogodio u maju 1985. nakon što je od nje zatraženo da se pojavi u spotu za Kesidijev singl.

Foto: EPAIMAGES

Samanta Foks

- Kad god bi se pritisnuo uz mene, jasno sam mogla da osetim njegovu erekciju. Činilo se da Dejvid namerno otežava snimanje, koje je trajao celu večnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno - prisetila se.

Nakon snimanja Kesidi je pozvao Foksovu i njenog oca da mu se pridruže na večeri u jednom restoranu.

- Otišli smo na večeru s mojim ocem i ljudima iz diskografske kuće. U jednom trenutku tokom večere otišla sam u toalet, a on me je pratio. Kada je ušao u toalet, nabio me u zid, te je pokušao da mi zabije jezik u usta. Pobegla sam i vratila se ravno do stola k ocu. No, nisam mu ništa rekla, bila sam preplašena.

Foto: EPAIMAGES

Samanta Foks

Bila je predmet obožavanja brojnih muškaraca koji su svi odreda uzdisali za njom, no onda je usledio ‘"hladan tuš" za sve obožavaoce - Samanta je javno priznala kako je zapravo privlače žene. Bila je u vezi sa svojom menadžerkom Majrom Straton sve do 2015. kada je ona, nažalost, preminula od raka.

 

 

Ponovo je uspela da pronađe ljubav s Lindom Olsen, za koju se 2022. i udala nakon dugogodišnje veze. Njih su dve su u vezi od 2016, a verile su se 2020. Osam godina mlađa tamnokosa Šveđanka ponovno je probudila vatru u Samanti nakon teškog gubitka, a priznale su da su ludo zaljubljene jedna u drugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija