• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2023

10:00

EVA MENDEZ PRIZNALA DA BRIJE LICE! Holivudska zvezda PROGOVORILA o svojim manama

Showbiz

EVA MENDEZ PRIZNALA DA BRIJE LICE! Holivudska zvezda PROGOVORILA o svojim manama

Podeli vest

Eva Mendez se požalila da muku muči sa dlakama!

Holivudska zvezda je bez blama pokazala kako na jednom tretmanu brije lice i time pružila podršku svim ženama koje imaju isti problem kao ona.

Foto: APfoto

Tekst potpisa

Eva je pored objave svojim pratiocima na Instagramu napisala: "Brijem svoje lice. Dobila sam mnogo komentara na jucerašnju objavu od žena koje su brijale lice godinama - u redu, pretpostavljam da je 'dermaplaning' preferirana reč".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

Pratioci su je pitali koliko često mora da ide na tretmane, a ona im je iskreno odgovorila.

"Ja sam zver, pa mi tretman verovatno treba svaki drugi dan. Kosa mi ponovo poraste samo ako se naježim. Da li me razumete? Doslovno ću brijati noge pod tušem, a onda ću da se naježim, i sav moj trud biće uzalud", napisala je Eva.

Tretman koji je Mendez pokazala je takozvani "dermaplaning", tehnika koja uz pomoć "nožica" skida površinske slojeve kože čime se skidaju i dlačice, ali i smanjuje pojava ožiljaka od akni i bora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija