• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

25.02.2016

16:16

LEPU BRENU ODUŠEVILA SNAJKA: Aleksandra mi je kupila kreme protiv bora!

Estrada

LEPU BRENU ODUŠEVILA SNAJKA: Aleksandra mi je kupila kreme protiv bora!

Podeli vest

Lepa Brena nema ništa protiv ljubavi između koleginice Aleksandre Prijović i njenog pastorka, Filipa Živojinovića! Folk zvezda prokomentarisala je njen odnos sa snajkom i rekla da podržava mladi par

- Od početka podržavam njihovu ljubav jer smatram da su srcem jedno drugo izabrali. Mislim da ne treba da im dajem savete, već da ih blago, roditeljski uputim u moguće posledice. Aleksandra je divna devojka, kao i sve devojke mojih sinova, jer oni će živeti sa njima, šta imam ja tu da se mešam- kaže Brena i priznaje da je jedva čekala da se Prijovićeva vrati iz Amerike, gde je dve nedelje bila u poseti Filipu.

- Mnogo sam je se uželela i ona mi je tamo kupila kremice protiv bora, iako mi ih još nije dala. Vidite kako je divna - hvali pevačica buduću snajku, koja je očigledno sluša.

Instagram

Brena priznaje da joj se ne dopada što njeni naslednici na društvenim mrežama otkrivaju detalje iz privatnog života, ali i da joj nije lako sa četiri muškarca u kući. Osim supruga Bobe, tu su sinovi Filip, Stefan i Viktor, koji joj kao najmlađi i zadaje najviše brige.

FILIP PORUČIO DEVOJCI I MAMI BRENI: Pazite šta radite!

LEPA BRENA KAŽE FILIPU DA NE ŽURI: Polako Aleksandra još nije moja snajka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 8 godina

Kremice protiv bora !!! Vic godine ! Tebi moze da pomaze samo plasticna hirurgija, jer si, kao i ostali sto su se tome podvrgli, postali taoci do kraja zivota. Ma, ko je bez posledica uspeo da ze..e starost. Niko na svetu !!!

ultimaaaa

pre 8 godina

Ušao sam u članak jer sam mislio da će jedna od ove dve biti gola...ali nijeeee.. :(

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17