• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

02.05.2017

13:56

DARKO I ANA OTKRILI ZAŠTO NE PRAVE DRUGU BEBU: Ne želimo da nam dadilje čuvaju decu!

Estrada

DARKO I ANA OTKRILI ZAŠTO NE PRAVE DRUGU BEBU: Ne želimo da nam dadilje čuvaju decu!

Podeli vest

Ana Sević i Darko Lazić kažu da će njihova ćerkica Lorena morati da sačeka na brata ili sestru zato što pevačica trenutno želi da se posveti karijeri

Supružnici i kolege, Ana Sević i Darko Lazić uživaju u roditeljstvu, ali ne planiraju da rade na drugoj bebi jer ne žele da im decu čuvaju dadilje.

Pevačica se posle porođaja potpuno posvetila ćerkici Loreni iako su mnogi imali utisak da nije ni odsustvovala sa scene jer je sve vreme vodila emisiju "Neki novi klinci". Međutim, Ana više od tri godine nije imala nijedan nastup, te sada želi da se posveti karijeri. Kako kaže, neće da rađa decu i da ih ostavlja drugima da ih vaspitavaju:

Voleli bismo da sami vaspitavamo našu decu, a ne da to rade nepoznate osobe
Ana Sević

- Volela bih da imam veliku porodicu i da Lorena ne bude jedinica kao što sam ja. Ali još nisam spremna za drugo dete. Darko i ja ne želimo da imamo dadilju. Voleli bismo da sami vaspitavamo našu decu, a ne da to rade nepoznate osobe - poručuje pevačica.

Ona smatra da njen muž Darko, ćerka Lorena, ali i budući naslednici ne bi bili ispunjeni kada bi ona pristala da rodi drugu bebu samo zato što to tako treba.

ZORICA MARKOVIĆ RASKRINKALA DARKA LAZIĆA: Sve je to čista farsa i reklama, on je ŽENSKAROŠ!

Prvi put nastupaju zajedno

Ana i Darko će prvi put nastupiti zajedno, i to 12. maja na splavu "Teatro na vodi" u Beogradu.
- Nikada nismo radili zajedno, a ovaj nastup će mi biti prvi posle Loreninog rođenja. Ja nemam tremu, ali Darko je ima - kaže Ana, a Darko dodaje:
- Ja ću joj biti predgrupa.

6 godina je Ana starija od Darka

 

- Potrebno mi je da se malo posvetim sebi, a to ne bih mogla kad bih sada rodila drugo dete. Ženama se danas mnogo toga stavlja na leđa: traži se da radimo više nego ranije i niko nas ni ne pitamo hoćemo li ili ne drugo, treće dete. A to treba da bude isključivo naša odluka. Na kraju, svojoj deci ću biti potrebna zdrava i srećna. Zbog toga moram da se posvetim sebi, ali i karijeri, koja me ispunjava - kaže Ana.

Darko u potpunosti podržava stavove svoje supruge. Zbog toga je ne pritiska, ali oboje priznaju da bi voleli da im i drugo dete bude devojčica:
- Oduvek sam želeo da prvo dobijem sina, ali posle Loreninog rođenja sve se promenilo. Sada bih bio presrećan da ponovo postanem tata još jedne divne devojčice. Ma i drugo mora da bude žensko - našalio se Darko.

DARKO LAZIĆ PRIZNAO: Plašim se da me ne opljačkaju!

Peđa Milosavljević

Oduvek sam želeo da prvo dobijem sina, ali posle Loreninog rođenja sve se promenilo. Ma i drugo mora da bude žensko
Darko Lazić

Bez obzira što ih javnost često razvodi, njih dvoje tvrde da imaju harmoničan brak. Ipak, kada Ani, kao i svakoj ženi padne klapna, Darko uvek prvi popušta.

- Nemamo mi ništa od svađe, pa joj ja zato uvek prećutim i samo se nasmejem. Pokušavam da spustim loptu na sve načine - kaže Darko, a Ana otkriva zbog čega se ona to ljuti na svog muža:
- Preodgovorna sam, a on je sušta suprotnost od mene. Volela bih da on od mene nauči da bude organizovaniji, a ja od njega da postanem opuštenija. Darko zna da ću ja sve da završim, pa daje sebi oduška da bude neodgovoran. Veliki sam perfekcionista i umem čak i da preteram u tome - priznaje pevačica nama, međutim svom mužu nikada ne priznaje greške:
- Kada Ana shvati da je preterala, samo razvuče osmeh i razoruža me. Ali nikada ne priznaje da je preterala - tvrdi Darko Lazić.

DARKO LAZIĆ NALOŽEN NA SUPRUGU: Ne bih se skidao sa Ane, pravio bih decu svakog dana!

Peđa Milosavljević

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iz volovskih kola u mercedes

pre 6 godina

Babe i dede verovatno ne znaju ni da kažu kako im se zove unuka,cuj Lorena iz Brestaca.n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17