• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.06.2017

14:24

NAŠLA SAM MUŽA MRTVOG U LOKVI KRVI! Potresna ispovest pobednice šou programa "Nikad nije kasno"!

Estrada

NAŠLA SAM MUŽA MRTVOG U LOKVI KRVI! Potresna ispovest pobednice šou programa "Nikad nije kasno"!

Podeli vest

Nihada Kapetanović, pobednica šoua "Nikad nije kasno", trijumf u Grandovom takmičenju posvetila je pokojnom suprugu Zoranu, s kojim ima dve ćerke - Slađanu i Sanelu

 

Pedesetogodišnja pevačica iz Kiseljaka najbolja je veteranka po oceni stručnog žirija, koji je u njenom glasu osetio tugu što je nosi već tri godine. Nihada je otkrila da je 23. jula 2014. ostala bez životnog partnera, koji je izvršio samoubistvo, i da od tog šoka ni danas ne može da se oporavi.


- Mesec dana pre nego što je presudio sebi, Zoran je pao u tešku depresiju. Stalno je ponavljao kako će se ubiti. Sumnjala sam da je našao drugu ženu, da ne želi da živi sa mnom. Rekla sam mu to, ali on je porekao da ima ljubavnicu. Govorio mi je da me voli - počela je Nihada svoju tužnu priču.

- Na moj nagovor otišli smo na selo, u kuću njegovih roditelja. Verovala sam da će mu uz seoske poslove biti bolje, da će misliti na nešto drugo. Kad je trebalo da se vratimo kući, Zoran mi je rekao da idem, a da će on ostati još malo - nastavila je Nihada drhtavim glasom i dodala:

Privatna argiva

- Sutradan sam ga zvala, nije se javljao. Ponovo sam okrenula njegov broj i opet ništa. Na kraju sam otišla u tu kuću i zatekla mnogo vozila i ljudi ispred. Uletela sam u kuću i videla prizor koji nikada neću zaboraviti. Našla sam ga mrtvog, u lokvi krvi, s puškom u ruci. To mi je oduzelo pola života - kroz suze je rekla pobednica.

Nihada i dalje misli na Zorana i često ga spominje.

- Kad god sam pevala na Grandovoj sceni, gledala sam ka gore jer znam da me on podržava sa neba. Znam da mi se smeška - drhtavim glasom je rekla veteranka.

Promo

Pobednik šoua prema SMS glasovima je Hristos Elenidis iz Makedonije.

- Iznenađen sam plasmanom. Nisam očekivao da ću stići do finala, a kamoli da će me publika izglasati kao najboljeg. Hvala svim dobrim ljudima koji su glasali za mene. Sad sam u Leskovcu kod prijatelja u hotelu i slavimo od ranog jutra - rekao nam je raspoloženi Hristos.

Pobednik po glasanju na Fejsbuku je Zoran Đuranović Đuzo, koji je mislio da nema šanse da bude prvi, prvenstveno jer je debeo.

- Presrećan sam! Kada me je sin prijavio za takmičenje, mislio sam da nema šanse da stignem dovde. Tada sam rekao da je pobeda za mene kao sedmica na lotou. Prvo, da sam član produkcije, ja bih samom sebi rekao: „Debeli, idi smršaj pa dođi". Jedva čekam da se vidim s porodicom i da se proveselimo - rekao nam je Zoran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 6 godina

Cestitam pobjednicima a posebno Djuzi legendi! !!Mi znamo kako pjeva ali nam je drago da su I ostali culi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17