• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

22.11.2019

11:03 >> 11:40

NEĆU VIŠE DA ŽIVIM SA NJOM! Sin Snežane Đurišić povukao ŠOK potez - progovorio o odnosu sa majkom nakon izlaska iz ZATVORA

Estrada

NEĆU VIŠE DA ŽIVIM SA NJOM! Sin Snežane Đurišić povukao ŠOK potez - progovorio o odnosu sa majkom nakon izlaska iz ZATVORA

Podeli vest

Pevačicin sin Marko Gvozdenović planira da iznajmi stan jer ne želi da bude pod istim krovom sa majkom i njenim izabranikom

Sin Snežane Đurišić Marko Gvozdenović, koji je nedavno izašao iz zatvora, kaže da mu ne pada na pamet da živi sa majkom i njenim izabranikom.

DEVOJKA MU POGINULA U UDESU KOJI JE IZAZVAO, GODINAMA SE BORI SA ALKOHOLOM Sin naše poznate pevačice OPLJAČKAO KUĆU I PRETIO MAJCI

Marko tvrdi da su Snežana i on sada u odličnim odnosima, iako se svojevremeno pisalo da ga se folk zvezda odrekla zbog svega što je priredio njihovoj porodici.

Tuča na Marakani

Uprkos tome što nisu u svađi, Gvozdenović je prošlog četvrtka iz Centralnog zatvora otišao pravo u hotel, a ne u porodični dom u Jajincima, u kojem Snežana živi sa ginekologom Vanjom Miloševićem.

Foto: Informer DN

Nije poludeo

Pisalo se da sam 'pao' zbog pljačke mamine kuće, pa nisam poludeo da pljačkam svoj dom
Marko Gvozdenović

- Mama je došla po mene u zatvor. Nas dvoje smo sada super. I dok sam ležao u CZ, dolazila mi je u posetu. Ipak, ne pada mi na pamet da živim sa njom jer je tamo sada i Vanja. Ne vidim više sebe u toj kući, iako mi je mama ponudila krov nad glavom. Sada sam u jednom hotelu na Voždovcu, ali gledam neki stan da iznajmim - kaže Marko Gvozdenović i objašnjava zbog čega je tačno proveo 16 meseci u zatvoru:

- Pisalo se da sam 'pao' zbog pljačke mamine kuće, ali to nije tačno, pa nisam poludeo da pljačkam dom u kom sam živeo?! Uostalom, tamo je svaki detalj prekriven kamerom, a i nema ništa vredno. Mene su priveli jer sam napravio neku glupost na jednoj utakmici na Marakani, a bio sam na uslovnoj slobodi.

Ima poduži kriminalni dosije

Snežanin sin je 2001. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila jedna devojka. Zbog toga je dobio četiri i po godine zatvora. Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je 2015. godine postupak protiv njega zbog sumnje da je pretukao tadašnju suprugu Đ. G. Marko je imao velike probleme sa alkoholom, pa ga je Snežana 2018. poslala na lečenje u specijalnu bolnicu "Dr. Slavoljub Bakalović" u Vršcu. Iz bolnice je pobegao, a iste godine je posle jedne tuče na Marakani zavšio u Centralnom zatvoru.

Marko kaže da boravak iza rešetaka pamti po jezivim stvarima.

- Ležao sam u Centralnom zatvoru 16 meseci i verujte mi da je tamo jezivo. Mnogo mi je bilo loše, smršao sam 15 kilograma, ma osušio sam se. Mnogo sam se sekirao zbog dece. Ishrana u zatvoru je sačuvaj Bože, ma sve je bilo katastrofa. Sećam se, kada sam zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula moja tadašnja devojka ležao u Padinjaku, imao sam daleko bolje uslove. U sobi sam imao i televizor i "Sonijev" "Plejstejšen". Išao sam vikendom kući, imao sam i druge povlastice u skladu sa dobrim vladanjem, ali sada, pošto sam povratnik, bilo je sve mnogo strože - priča naš sagovornik.

Upoznao Vanju pre Snežane

Marko Gvozdenović kaže da izabranika svoje majke, ginekologa Vanju Miloševića poznaje duže od 20 godina:
- Ja Vanju znam više od dvadeset godina. Zajedno smo čak i izlazili, ali nisam očekivao da će biti sa mojom majkom, to me je baš iznenadilo.

 

Gvozdenović je u Centralnom zatvoru sretao Ljubišu Buhu Čumeta i Zorana Marjanovića.

Foto: Informer DN

- Radio sam u zatvoru kao raznosač hrane, pa sam se kretao po svim delovima. Video sam Ljubišu Buhu Čumeta i Zorana Marjanovića, ali sa njim nisam imao dodira. Čuo sam da su Marjanovića strogo pazili jer je bio u istrazi, pa mu se motrilo na svaki korak - objašnjava Snežanin sin.

Iza rešetaka

Viđao sam u zatvoru Ljubišu Buhu Čumeta i Zorana Marjanovića
Marko Gvozdenović

Majka plakala

Marko kaže da mu je najsrećniji trenutak bio kada je izašao iz apsane i ugledao svoju decu Miloša i Lanu.

- Deca me nisu prepoznala kada sam izašao iz zatvora. Moj sin Miloš sve to razume, a ćerkica je od sreće samo vrištala kada sam je grlio i ljubio. Snežana je plakala dok je sve to gledala - priča Gvozdenović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ag

pre 4 godine

Jadni roditelji ali tu svi gresimo daj njemu kad ja nisam imao a ja sam steko to sve krvavo a on na tacni i zato neznaju da cene

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija