• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

12.12.2019

11:01

HOĆU DA IMAM NAJVEĆE NA ESTRADI! Dara Bubamara ide na OPERACIJU grudi - ugrađuje jake SEDMICE, alal vera! (Foto)

Estrada

HOĆU DA IMAM NAJVEĆE NA ESTRADI! Dara Bubamara ide na OPERACIJU grudi - ugrađuje jake SEDMICE, alal vera! (Foto)

Podeli vest

Iako je hirurg savetovao Bubamaru da više ne uvećava poprsje jer će imati problem sa kičmom, ona je čvrsto rešila da Novu godinu dočeka sa novim, ogromnim grudima

Dara Bubamara (43) odlučila je da ima najveće silikone na estradi! Pevačica je već zakazala operaciju grudi i planira da sa jake petice pređe na sedmicu!

Foto: printscreen/tvpink

Iako ju je hirurg savetovao da više ne uvećava poprsje jer će imati problem sa kičmom, ona je čvrsto rešila da Novu godinu dočeka sa novim, ogromnim grudima.


- Moja Dara je poslednji put uvećala grudi pre pet godina, a sad hoće opet! Već je bila kod plastičara i tražila da joj ugradi sedmicu. On joj je rekao da za tu veličinu mora da joj ugradi po 700 kubika silikona i da bi zbog toga mogla da ima problema sa kičmom. Ona već ima velike grudi i često se žali da je posle treninga i napornih nastupa boli kičma, ali neće da posluša lekara. Već je zakazala operaciju za kraj decembra - priča Darina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

OVO SE OD NJE NIJE OČEKIVALO! Poznata pevačica iznela ŠOKANTAN stav o STARLETAMA koje pevaju - ''NEKE ČAK I...''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Jun 22, 2019 at 3:00pm PDT

 

NJIH ĆE DARA DA PRETEKNE

Goga Sekulić je imala šesticu, ali je posle porođaja rešila da veličinu grudi smanji za broj. Peticu ima i Jelena Karleuša, a Ceca Ražnatović i Katarina Grujić su očigledno zadovoljne četvorkama. Među starletama najveće grudi imaju Tamara Đurić i Soraja Vučelić. Obe imaju jake petice.

Foto: Informer HIT

Najveći adut

Bubamara hoće da joj grudi i bukvalno budu najveći adut u zavođenju.
- Dara je u mladosti imala male grudi i među prvima na estradi je ugradila silikone. Do sada je pet puta menjala implantate i svaki put je birala veće. Kaže da su svi muškarci oduševljeni njenim bujnim grudima. A kako je vreme za remont silikona, zašto ne bi stavila veće? Rekla mi je da hoće da ima najveće grudi na estradi - priča njena drugarica.

Svi vole BANDARE, GUZ*VE, DA LJULJA! Evo kako Goca Božinovska savetuje ćerku da nađe dečka - tajno usnimljena (VIDEO)

Lažni moral

Dara ne krije da na nekoliko godina ide pod nož.
- Često menjam silikone. Pre svega jer tako treba, a i hoću da imam najbolje grudi na estradi. Čula sam da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, sviđalo se to nekome ili ne. Dosta mi je više lažnog morala! - rekla je folk zvezda.

Foto: Instagram: Dara Bubamara

Najveće prirodne grudi ima Jana

Folkerka Jana Todorović ima najveće prirodne grudi na estradi.

- Moj suprug voli moje grudi i nikako mi ne dozvoljava da ih smanjim. Govori mi da treba da mi bude drago što imam takve obline, ali meni baš i nije lako da ih nosim - rekla je u pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Za tako velike kesetine, potrebno je da se ugradi armatura!!! Bilo bi dobro da na remont ode u majstorsku radionicu gde popravljaju beogradskog Pobednika. Što se tiče mozga...tu pomoći nema!

Nea

pre 4 godine

Je li Radojka prolupala? Neka malo (ups-puno!) sredi lice jer zasto da izgleda kao baba kad moze da djeluje mladje. I, naravno da se doskoluje jer ko o cemu Radojka o modi i si.ama. I to u drzavnim skolama jer se tamo uci!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17