• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

06.03.2020

14:15

KARLEUŠA SE USELILA U NOVU KUĆU! Ovakvo luksuzno zdanje nema NIKO u Srbiji - koštala je 2.500.000 EVRA, pogledajte detalj u DVORIŠTU (FOTO)

Estrada

KARLEUŠA SE USELILA U NOVU KUĆU! Ovakvo luksuzno zdanje nema NIKO u Srbiji - koštala je 2.500.000 EVRA, pogledajte detalj u DVORIŠTU (FOTO)

Podeli vest

Jelena Karleuša nedavno se uselila u novu vilu na Dedinju. Unutra postoji veliko dvorište, četiri velika kupatila, kao i bazen ispred kuće

Takođe, unutar kuće postoje sauna i teretana, a navodno i odličan sigurnosni sistem. Jeleni je kuću kupio Duško Tošić i koštala je 2.500.000 evra.

ISPOVEST KARLEUŠINE DADILJE! Dala sam OTKAZ, postalo je NEIZDRŽIVO! Jelena se IŽIVLJAVALA - otkrila sve o njenoj aferi sa VRANJEŠOM!

TOŠIĆ MUVAO MANEKENKU! Priča se da su bili u TAJNOJ VEZI, sada progovorila o fudbaleru - Duško je divan čovek i top FRAJER!

Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu. 

Foto: Instagram/karleusastar

TOŠIĆ SE VRATIO U BEOGRAD! Usnimljen - evo šta je radio i gde je PRESPAVAO! Nakon priče o RAZVODU, sada je SVE JASNO! (VIDEO)

Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bota

pre 4 godine

Baš fino i šta sad.Jel pametnija od svih nas normalnih,pa nije.Jel bolja majka od drugih majki,pa nije.Oće li to čime se ponosi,a što mnogi drugi nemaju odneti u grob,pa neće.I od svega toga,eto piše se o njenom luksuzu koji je,ž....samo trenutan,biće ona na hlebu i jogurtu kad prestanu da joj guraju pare i kad počne da živi od svoje pesme,neće se tada najesti hleba.A i da vas čovek pita što bre pišete o polusvetu...

Vesna

pre 4 godine

Cim se Karleusa tu doselila - to se vise ne moze zvati „otmeni“ deo Dedinja. Pobogu, ne mogu pare (pa jos tudje i ne zaradjene) da coveka ucine otmenim!

Mala

pre 4 godine

Ostavite. Lljude ba miru posteno zaradili i kupili A vi ljubomorni crknite od zavisti Ja nemam bogatsvo ali imam dusu i ljudskos u sebi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17