• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

22.07.2020

16:07

POLA SRBIJE PRIJAVILO PROFIL DUA LIPE! Sad joj se pridružila JOŠ JEDNA PEVAČICA! Estradnjaci prvi put SLOŽNI - KOSOVO IH UJEDINILO

Estrada

POLA SRBIJE PRIJAVILO PROFIL DUA LIPE! Sad joj se pridružila JOŠ JEDNA PEVAČICA! Estradnjaci prvi put SLOŽNI - KOSOVO IH UJEDINILO

Podeli vest

Kija Kockar, Aca Lukas, Nikola Rokvić i Marko Kon traže od Instagrama, Fejsbuka i Tvitera da pod hitno sankcionišu šiptarsku zvezdu zbog promovisanja ideje "velike Albanije"

Srpska estrada objavila je rat šiptarskoj pevačici Dui Lipi, koja lobira za nezavisno Kosovo! Svetska zvezda, kojoj su roditelji poreklom iz Prištine, najpre je izjavila da "Kosovo nije Srbija", a zatim na društvenim mrežama objavila mapu "velike Albanije", na kojoj su prisvojeni delovi Srbije, Makedonije, Grčke i Crne Gore (?!)

Širi laži

To je razbesnelo poznate face iz Srbije koje su odmah reagovale i osudile ekstremizam, a zatim i prijavile skandalozan post Instagramu, Fejsbuku, Tviteru i Unicefu!

NOVAK POKUŠAVA DA UJEDINI BALKAN, A ONA URADI OVO! Dua Lipa RAZBESNELA SRBE, estrada se oglasila: "Istetoviraj na du*etu VELIKU ALBANIJU!"

"Dua Lipa sarađuje sa Unicefom i promoviše ideologiju "velike Albanije". Ona širi mržnju među ljudima", ovim rečima se Kija Kockar obratila međunarodnom fondu Ujedinjenih nacija, koji brine o deci i omladini.

Kiji je ubrzo stigao odgovor iz Unicefa, koji se ogradio od postupaka šiptarske zvezde:

Veljko Ražnatović: Dua Lipa otima tuđe!

Foto: printscreen instagram

Protiv šiptarske pevačice je glas digao i Cecin sin Veljko Ražnatović.
"Ona širi govor mržnje, promoviše nasilne i opasne organizacije, otima tuđe svojine i širi lažne informacije... Prekršila je sve što piše da je zabranjeno u pravilima korišćenja Instagrama. Dua Lipa propagira laž kao istinu, bolest kao zdravlje, nasilnike kao žrtve i, naravno, Srbe kao zločince", napisao je Ražnatović na Instagramu.

"Dua Lipa nije zvanično ambasador Unicefa, ali smo jednom s njom sarađivali. Njene izjave nisu stav naše organizacije i mi ih ne podržavamo. Ubuduće ćemo pažljivije birati ljude koje angažujemo".

I folker Aca Lukas prijavio je fašističku objavu na ovoj društvenoj mreži, a zatim poslao brutalan odgovor Šiptarki. Pevač je objavio fotografiju na kojoj je rukama napravio simbol "velike Albanije" i Dui Lipi pokazao srednji prst!

"Kosovo je Srbija! Duvaj ga, Lipa! Moja savest i obraz nalažu mi da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam pravo da odgovorim dotičnoj umetnici! Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam", objasnio je pevač svoj gest.

Njegov kolega Nikola Rokvić kaže da skandalozna mapa "velike Albanije" treba što pre da bude uklonjena sa interneta!

- Prijavio sam post i čekam odgovor Tvitera, Instagrama i Fejsbuka! Nadam se da će da reaguju i uklone neprimeren sadržaj. Ovo je provokacija koja nikome ne donosi dobro - smatra Rokvić.

"Osetljiv materijal"

I muzičar Marko Kon rešio je da stane na put šiptarskoj zvezdi.

NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE! Dua Lipa PRETERALA - Okačila fotografiju mape velike Albanije zbog koje je 2014. godine NASTAO SKANDAL!

- Prijavio sam Duu Lipu na svim mrežama na kojima je objavila mapu! Svaki narod je imao želju za nekom velikom teritorijom, ali od toga se odustalo pre 200 godina. Lipine ideje su prevaziđene! Ona je obična klinka, balavica, koja ne zna šta je jela za doručak - kaže Kon.
Napori srpskih muzičara urodili su plodom, pa je Instagram juče sankcionisao spornu fotografiju Due Lipe sa mapom "velike Albanije" i označio je kao "osetljiv materijal".

Rita Ora podržala Duu Lipu

Foto: Reuters/Mike Blake

Još jedna šiptarska zvezda Rita Ora stala je u odbranu svoje koleginice na društvenim mrežama.

"Albanija i Kosovo su puni divnih, talentovanih ljudi. Ponosna sam na snažne žene koje predstavljaju našu zemlju i kulturno nasleđe. Danas širim ljubav, mir i jedinstvo sa Duom Lipom", napisala je Rita Ora, takođe Šiptarka sa britanskim pasošem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17