• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2020

14:04

OVU MUKU SAMO MAJKA ZNA! Tanja Savić okačila FOTKU sinova - Uverena je da su se SLIKALI samo za nju! ''Hrabri moji...''

Estrada

OVU MUKU SAMO MAJKA ZNA! Tanja Savić okačila FOTKU sinova - Uverena je da su se SLIKALI samo za nju! ''Hrabri moji...''

Podeli vest

Nije joj lako!

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Jovančević bi zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu. Te kazne Tanji neće značiti ništa jer je ona odvojena od svoje dece. 

VENDI ŠTO NAM TO RADIŠ?! Isplivala njena EROTSKA fotka - GRIZE OVO, a bodež stavila u MEĐUNOŽJE! VREO PRIZOR! (FOTO)

Mnogi poznati su je podržali i apelovali da nadležni organi reaguju. Pevačica se oglasila još jednom na Instagramu i to objavivši fotku svojih sinova. 

Foto: printscreen instagram

NIJE HTELA NI DA GA POGLEDA! Saša ZAVEO Suzanu na ČUDAN NAČIN, na svadbi im bila NJEGOVA BIVŠA - Život piše romane!

- Duše moje. Tačno vidim da su ove slike bile za mene. Da budem mirna i srećna kada ih dobijem. Hrabri moji dečaci.Daj Bože da ova razdvojenost vrlo brzo prođe. Zaista nemam kako da se obratim svojoj deci, jer mi je svaki kontakt uskraćen. Kakvi su to ljudi, mada, sećam se da su mi ti isti ljudi jednom rekli da počnem da brojim dane u mesecu kada ću se čuti sa njima -napisala je Tanja Savić na fotki njene dece. 

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 3 godine

Jbg mogla si naci normalnog momka pa bi bila sretna ali kad vi prostituke volite samo degenerike, pa nemoj se zalite onda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija