• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

10.10.2020

10:08

SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA - OVO NIJE BILO PRIKAZANO NA TV! Evo kako je izgledao SUKOB žirija i DIREKTORA: Spreman sam da polupam kameru...

Estrada

SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA - OVO NIJE BILO PRIKAZANO NA TV! Evo kako je izgledao SUKOB žirija i DIREKTORA: Spreman sam da polupam kameru...

Podeli vest

Skandal!

Nezapamćena pompa se podigla kada je Aleksandar Milić Mili nazvao "slepcima" ostale članove žirja "Zvezda Granda" (više o tome pročitajte ovde), ali publika nije bila u prilici da vidi njihovu rekaciju u potpunosti.

Foto: Prva TV printscreen

- Ja sam Miliju rekao da je strahovito ružno da nas naziva slepcima, na šta mi je on rekao da ne s***m. Ustao sam i rekao mu: "Da si mi nešto ovako rekao na ulici, ne bi razgovarali uopšte. Kada ti neko tako nešto kaže, tu može da usledi samo šamarčina ili batine". Onda sam napustio studio - počeo je priču Đorđe David.

- Ako se preko naših leđa pravi Milijev autoritet, spreman sam da polupam reflektor i kameru, pa će novine da pišu o tome, a oni neka seku u montaži. Ti u montaži možeš od kukavice da napraviš heroja, ali ja ne pristajem na to da je on veći heroj od mene dok to ne dokaže.

Foto: Printscreen You Tube

- Tačno u glasu vidiš da li taj neko to radi jer tako misli ili da bi se napravila dževa. On je najiskrenije rekao da smo mi slepci. Mili je rekao da je on spornog kandidata uzeo jer ga niko od nas iz žirija nije hteo, ali mu je Bosanac objasnio istinu. "Nesrećniče, nijedan kandidat nije želeo da mu ti budeš mentor, pa smo se mi dogovorili da ne glasamo da bi dobio makar jednog kandidata - rekao mu je Bosanac i to je zapravo cela istina.

Foto: Printscreen You Tube/Zvezde Granda

- Neće moći Mili da bude glavni dok je Saša tu. Svi mi imamo greške, ali su njegove ogromne jer je svež. On ne ume da pravi program. Bio je jedan od onih koji prave milion nekih šou-programa koji su umrli pre nego što su počeli. To je dokaz njegove inventivnosti i načina razmišljanja. Na sreću, Sale je tu još uvek alfa i omega - dodao je David.

- Kad su se ugasile kamere, prišao mi je i izvinio se, ne mogu da grešim dušu. Tu je vrlo autoritativno odreagovala Snežana, koja je rekla: "Molim te, nemoj to više da ti se desi. Ti nemaš pravo da nas nazivaš slepcima, a mi imamo debelo pravo tebe da oslovimo tako zbog ovog kako si sada postupio".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija