• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

22:18

OVO NISMO ZNALI! Bori je POZLILO UŽIVO U EMISIJI, Saša Popović je SHVATIO pa uradio OVO! Tad se POGORŠALO zdravlje!

Estrada

OVO NISMO ZNALI! Bori je POZLILO UŽIVO U EMISIJI, Saša Popović je SHVATIO pa uradio OVO! Tad se POGORŠALO zdravlje!

Podeli vest

Danas je preminuo!

Bora Drljača u poslednjih nekoliko meseci imao je nekoliko zahvata zbog lošeg zdravstvenog stanja, a u aprilu nakon nekoliko meseci provedenih u bolnici otkrio je da mu je čak pozlilo u emisiji.

ANA BEKUTA TUŽNA ZBOG BORINE SMRTI: Žao mi je što je otišao... Pevačica otkrila po čemu će ga PAMTITI!

- Bio sam u bolnici više nego kod kuće i dan pre uvođenja vanrednog stanja sam došao kući. Prvo sam operisao bubreg, pa debelo crevo, onda su mi se pojavila dva tromba i jedan je ušao u levu nogu, a jedan u pluća i morao sam hitno u bolnicu - ispričao je Bora u aprilu ove godine, pa objasnio da mu je pozlilo na snimanju "Grand Specijala".

Foto: Printscreen You Tube

ERA OJDANIĆ SE OGLASIO NAKON BORINE SMRTI - PEVAČ U SUZAMA: Umro je moj najbolji prijatelj, 35 godina smo nerazdvojni...

- Bio sam u emisiji i kad sam izvodio pesmu morao sam da zagrlim Sašu Popovića da bih mogao da stojim, nisam mogao da pevam, jer sam toliko bio u bolovima. Ljuljao sam se i ceo narod je to video, svi su primetili da nešto nije u redu, pa su me zvali da pitaju šta se dešava. Saša je sve odglumio sa mnom, tako da je isplao sve okej, ali su ipak mnogi primetili. Nakon toga sam odmah morao u bolnicu jer za to nema leka, već tamo ležiš i primaš terapiju - ispričao je tada Bora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17