• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

31.01.2021

21:17

OD JEDNE PESME KUPILA JE 3 KUĆE - Šikica nakon toliko godina otkrila TAJNU čuvenog hita

Estrada

OD JEDNE PESME KUPILA JE 3 KUĆE - Šikica nakon toliko godina otkrila TAJNU čuvenog hita

Podeli vest

Pevačica Snežana Jovanović Šikica posle dužeg vremena dala je izjavu za medije i tom prilikom otkrila šta znače čuveni stihovi njene pesme "Ala bih se šikicala":

-To svi misle da je "ono", ala bih se šikicala, to je ala bih se provela ali mi ne da nana. Nije ono bezobrazno - rekla je Šikica.

Šikica je potom otkrila koliko novca je zaradila u doba svoje najveće slave.

- Nismo iznosili u džakovima, ali je bilo para. Magistrala je bila majka Božija. Pevala sam sa svim velikanima, sa Ljubom, sa Šabanom, sa Šemsom, Vidom Pavlović. Svi smo uzimali pare, ko je bio sposoban, on je uzimao pare. "Čerga" je bila jedinstvena kafana koja je radila najbolje na svetu, nije bilo mesta. Ja sam bila mlada, lepa, u dugačkoj haljini dođem, ne mogu da prođem kroz salu od ljudi. Zaradila sam tri kuće, pravila ih mojim radom, to je to, živim normalno, imam unučiće, porodice, radila sam i danju i noću. Bilo je svega, tuča, problema, tuku se muzičari, gosti, a mi smo branili gazdu i mi smo tukli. Dogodio se jedan incident došli su žestoki momci sa devojkama, bila je opšta tuča, dečko je izgubio oko, dobio je flašu, bili smo i na suđenju, sve, bilo je katastrofa. Bilo je tuča, ali nije bilo pištolja, već flašama, stolicama - istakla je ona, pa otkrila da je sa kolegama u odličnim odnosima. Mi se nismo takmičili, to je bio restoran do restorana, svuda je bilo puno. Neko je voleo Kvaku, neko Vesnu Zmijanac, neko Šikicu, a kad se završi sve oni su dolazili kod mene u "Čergu". Tu sam radila i tu sam postala ono što je sam. Pevala sam glumcima. Dobila sam zabranu da pevam Šikicu, od jednog inspektora, a to me je proslavilo - ispričala je pevačica.

Foto: printscreen

Snežana Jovanović Šikica

Snežana je otkrila da su njena deca takođe muzički nadareni i da je podržavaju.

- Moja deca se ponose mnome, stariji sin mi peva, mlađi svira violinu, muž svira harmoniku, mi smo takva porodica. Ja sam 47 godina u braku, nikad mi ništa nije zabranjivao, bila sam mlada, lepa, zgodna, ali oko toga se nismo baktali, kad god sam bila pozvana išla sam svuda, pošteno da odradim svoje. Sa svim kolegama sam dobra, svi me vole i poštuju, ja poštujem njih. Ja sam uvek uz mlade - ispričala je Šikica u Premijera - Vikend specijalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija