• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.02.2021

10:32

ELENA KARIĆ SE SELI IZ SRBIJE! Odlazi sa DECOM - gradi HRAM u ovom mestu, tu će izvoditi RITUALE!

Estrada

ELENA KARIĆ SE SELI IZ SRBIJE! Odlazi sa DECOM - gradi HRAM u ovom mestu, tu će izvoditi RITUALE!

Podeli vest

Elena Karaman Karić uskoro napušta Srbiju i Kosmaj gde je imala velelepnu vilu od dva miliona evra, koju je prodala Jeleni Đoković.

Kako kaže izvor blizak dizajnerki nameštaja i sada već bivšoj ženi Jugoslava Karića, Elena je odlučila da se preseli u Toskanu, gde je 2012. godine počela sa izgradnjom kuće i nekoliko godina kasnije je završila.

- Nakon razgovora sa mužem, Elena je rešila da proda kuću na Kosmaju koju su zajedno izgradili. S obzirom na to da je njihov razvod bio buran, te da ga je izbacila iz kuće, ovo je bio jasan sled događaja. Novac od prodaje kuće će podeliti, dok se Jugoslav složio sa tim da njegova bivša supruga zajedno sa decom otputuje u Toskanu gde imaju velelepnu kuću i veliko imanje - otkriva izvor blizak paru, a piše "Alo".

Foto: TV Pink printscreen

 

- Sasvim je sigurno da će neke od skupljih komada nameštaja ipak iseliti iz vile i prebaciti u Toskanu, a ono što ne bude mogla da transportuje uzeće njen suprug Jugoslav, koji je nedavno iznajmio stan u centru Beograda jer ga je Elena izbacila iz kuće - priča navodno izvor.

- Tačno je! Ona upravo privodi kraju skicu hrama koji planira da izgradi i to u Toskani. S obzirom na to da imaju ogromno dvorište ispred kuće u Italiji, Elena će upravo tamo izgraditi jedan mali hram u kojem će izvoditi svoje rituale - otkrio je izvor za pomenuti list.

Dizajnerka kupila imanje usred šume

Iako će se uskoro preseliti u Italiju, Elena planira da deo vremena provodi i u Srbiji, te je nedavno kupila imanje usred šume gde planira da izgradi novi dom.

Tako je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi lokacija na kojoj će biti smeštena njena novi kuća.

Foto: Instagram/elenakaraman

- Počastvovana sam što ću baš ja biti čuvar ovog magičnog parčeta zemlje. Nova kuća i novi početak - napisala je Elena uz fotografije na kojima sa osmehom šeta kroz šumu i ujedno poručila da je reč o začaranom mestu.

- Povezujem se sa duhovima prirode i tražim pravo mesto na kome će stajati moja nova kuća - objasnila je dizajnerka na koji način bira lokaciju za novi dom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija