• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

06.02.2021

16:38

VIKI MILJKOVIĆ SNIMILA DUET SA OVOM PEVAČICOM! Niko nije očekivao da njih dve ukrste glasove!

Estrada

VIKI MILJKOVIĆ SNIMILA DUET SA OVOM PEVAČICOM! Niko nije očekivao da njih dve ukrste glasove!

Podeli vest

Članica žirija "Zvezda Granda" Violeta Viki Miljković snimila je duetsku pesmu sa koleginicom Suzanom Jovanović.

Pevačica koja iza sebe ima na desetine hitova planira da u narednih mesec dana predstavi svoj novi album, jedanaesti po redu. Na njemu će se, između ostalog, naći i duet sa koleginicom sa kojom se zna više od dve decenije.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Magazin Tv Grand

Viki Miljković

- U trenutku dok je Viki spremala album, često se čula sa Suzanom i pričala o pesmama koje radi. Shvatile su da postoji sjajna duetska pesma koju bi mogle njih dve zajedno da otpevaju. Dopala im se ta ideja, te su se dogovorile da zajedno snime u studiju pesmu. Ubrzo su shvatile da imaju odličnu stvar i sa nestrpljenjem isčekuju momenat da je predstave publici - priča izvor blizak pevačicama.

Foto: Printscreen You Tube/Grand production

Suzana Jovanović

Inače, Viki je poslednji album "Ovde se ne plače" izdala 2009. godine, a sa tog albuma su se izdvojile pesme "Idu mi idu", "Dođavola sve“, "Hej ko to pita", koje su vremenom postale veliki hitovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17