• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

05.03.2021

14:54

MARINA TUCAKOVIĆ OTKRILA KOJI LEK JOJ JE SPASIO ŽIVOT U BORBI SA KANCEROM!

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ OTKRILA KOJI LEK JOJ JE SPASIO ŽIVOT U BORBI SA KANCEROM!

Podeli vest

Marina Tucaković (67), tekstopisac, vodi bitku sa kancerom, a sada je prvi put govorila o leku koji joj je pomogao u bitci za život.

Hitmejkerka je iskreno pričala o svom zdravstvenom stanju i otkrila da joj je u borbi s rakom najviše pomogao lek koji joj je pripremilo sestrinstvo iz manastira "Ravanica".

Marina tvrdi da ovi alternativni lekovi pozitivno utiču na njen organizam, pa se nada da će sledeći lekarski pregledi da pokažu samo pozitivne rezultate.

Foto: printscreen

Marina Tucaković

- U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - rekla je Tucakovićeva za domaće medije.

Marina je potom otkrila kada je osetila da joj se snaga vraća.

- Osetila sam da se bolje osećam tek kada samo počela da koristim biljku koja se zove Moringa. To je drvo iz Afrike čiji se prah pomeša sa kozijom surutkom, a može da se doda i malo kiselog mleka. To je jako zdravo i svi mi koji smo bolesni tu mešavinu treba da uzimamo tri puta dnevno. Zbog ukusa koji mi ne prija ja tu mešavinu uzmem jednom dnevno. To je malo, ali deluje - objasnila je Marina i dodala da je njeno zdravstveno stanje počelo da se menja rapidno na bolje tek kada su joj pripadnice sestrinstva iz Manastira "Ravanica" napravile specijalan lek.

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

Ova biljka se takođe može naći i u Indiji i Australiji, i zastupljeno je u medicini od 2000. godine.

- Nekako sam otkrila da sestrinstvo iz manastira "Ravanica" pravi biljne preparate koji su jako dobri. Osećala sam se sjajno čim sam počela da ih uzimam. Sve mi to daje veliku nadu u izlečenje čim osetim boljitak! Ipak, sve dok ja imam bolest u sebi ne mogu da kažem da mi je nešto skroz pomoglo. Tamo gde idem na hemoterapiju srećem mnogo žena koje su stvarno dobro već 10 ili 15 godina, tako da nada postoji. Često i klonem duhom. Probudim se nekad super raspoložena, nekad mi iz čista mira padne raspoloženje i nemam energije ni za šta. Sve je promenljivo - iskrena je hitmejkerka.

Foto: Novak Đurović

Marina Tucaković

Tvrdi da su joj porodica i prijatelji najveća podrška u teškom periodu kroz koji prolazi:

- Kad god klonem najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem. U poslednje vreme se ne osećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji - zaključila je Tucakovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
CEH

pre 3 godine

KAKO STRADAJU LJUDI KOJI SU UNISTILI SRPSKU NARODNU MUZIKU..STA LI CEKA BRENU, POPOVICA, CECU, LJUDE IZ SLUZBE KUKU NJIIMA

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17