• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

24.04.2021

20:29

BAKA PRASE OBJAVIO SLIKU SA GOLOM DEVOJKOM POSLE INTIMNOG ODNOSA! Jutjuber ne prestaje sa skandalima: VOLI GRUBO... /FOTO/

Estrada

BAKA PRASE OBJAVIO SLIKU SA GOLOM DEVOJKOM POSLE INTIMNOG ODNOSA! Jutjuber ne prestaje sa skandalima: VOLI GRUBO... /FOTO/

Podeli vest

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ne prestaje da intrigira javnost.

Naime, Baka Prase je podelio selfi sa svojim kućnim ljubimcem Obijem, a svima je jedan drugi detalj zapao za oko.

Na slici iza Bake vidi se devojka kojoj nije prikazao lice, ali zato nije sakrio da je devojka samo u donjem vešu. 

- Obi voli grubo - pisalo je uz fotografiju, što je dodatno ostavilo bez teksta mnoge.

Foto: printscreen

Baka Prase

Inače, Bogdan Ilić, poznatiji Baka Prase, ostao je bez luksuznih autombila marke "Porshe" i "Lamborghini".

Naime, interventna jedinica policije zatekla je u noći između 23. na 24. februar, automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiranog na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu. Taj automobil je tokom večeri navodno je vozio i bahato parkirao upravo jutjuber.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Foto: printscreen

Baka Prase

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara je Bogdanu privremeno oduzet automobil “porše cayenne”, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

On je dokaz da i zanimanje kakvo je zanimanje njegovog oca nije nikakva garancija da će dete biti moralno i da će biti lepo vaspitano.

Izbori 2024

Vesti

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)
Politika

Bratski zagrljaj dvojice ministara! Momirović: Dragi naši prijatelji dobrodošli u Beograd i Srbiju! (VIDEO)

Danas je u sklopu doceka kineske državne delegacije na beogradskom aerodromu koju čine ministri i predstavnici kineskih institucija, ministar trgovine Tomislav Momirovic docekao i ministra trgovine NR Kine Vang Ventaoa, sa kojim je u proteklih godinu dana održao niz sastanaka tokom procesa pregovaranja koje je dovelo do potpisivanja Sporazuma o slobodnoj trgovini izmedju Kine i Srbije.

07.05.2024

16:17

TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu!

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija