• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Pantić

27.04.2021

07:45

OD ZVEZDA GRANDA DO GLUMICE, PA SADA I DIZAJNERKE! Naša pevačica batalila pevanje i posvetila se modi?!

Estrada

OD ZVEZDA GRANDA DO GLUMICE, PA SADA I DIZAJNERKE! Naša pevačica batalila pevanje i posvetila se modi?!

Podeli vest

Milica Pavlović snašla se da zaradi tokom pandemije koronavirusa - oprobala se kao dizajnerka i sa Biljanom Tipsarević izbacila je na tržište modnu kolekciju "Ruže".

Pevačica je za Informer priznala da se tokom rada sa suprugom tenisera Janka Tipsarevića često svađala!

- Dešavalo se da se Biljana i ja posvađamo i raspravljamo! Pomišljala sam čak da odustanem od svega koliko su me neke stvari na početku izluđivale. Onda sam shvatila da i nju možda izluđuju neke stvari kod mene. Morale smo da opipamo puls jedna drugoj. Ali nije bilo ništa strašno što ne može da se reši uz ručak, piće, priču... Nikada nije bilo zle krvi među nama, već konstruktivnih razgovora. I nije dolazilo do ružnih reči. Njena podrška mi je mnogo značila, jer se nisam razumela u detalje pravljenja kolekcija. Na kraju je sve odlično ispalo. Pomagale smo jedna drugoj. Ako ja započnem jednu haljinu, ona je završi i obrnuto. Nas dve imamo fenomenalnu energiju, pokazale smo da lepe žene mogu da funkcionišu zajedno - priča Milica.

Za sve prilike

Pevačica kaže da je napravila kolekciju za jake i samostalne žene koje mogu sve. Jednom rečju za - zmije!

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

- I ja sam nekad bila opasna kao zmija, ali samo u poslu. Ne pokvarena i zla, nisam nikog ujela i otrovala ga. Bila sam borbenija. Zato bih volela da na ulicama viđam žene zmije, ali samo u mojoj garderobi. Napravile smo zmijske dezene u zelenoj i žutoj boji za jake, uspešne žene koje mogu sve i koje podržavaju jedna drugu. Baš onakve kakve smo Biljana i ja.

Pavlovićeva je novom kolekcijom rešila večiti problem koji ima svaka žena - šta da obuče.

- Žene najviše para troše na garderobu, a često nemaju šta da obuku! E ja sada tih problema nemam, a novčanik mi "miruje". Znam šta ću da nosim i kada idem na kafu i kada idem, recimo, na koncert Zdravka Čolića. Naša kolekcija ima garderobu za sve prilike.

Foto: instagram/senoritamilica

Milica Pavlović

Snašla se

Pevačica kaže da tokom pandemije nema nastupe, pa se posvetila glumi i modi.
- Videla sam da se devojkama dopada način na koji vidim modu, pa sam rekla sebi: "U redu, završila sam sa glumom, čekam bolja vremena za pevanje, ajde sada da se bacim na modu" - iskrena je "seksi senjorita".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17