• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2021

07:40

KIJA I SLOBA PONOVO RATUJU, SAMO OVOG PUTA NE ZBOG DRUGE DEVOJKE VEĆ ZBOG ULOGE U FILMU! Moja uloga je ozbiljna, a ti si STILISTA!

Estrada

KIJA I SLOBA PONOVO RATUJU, SAMO OVOG PUTA NE ZBOG DRUGE DEVOJKE VEĆ ZBOG ULOGE U FILMU! Moja uloga je ozbiljna, a ti si STILISTA!

Podeli vest

Kija Kockar i Sloba Radanović ponovo su zaratili! Pobednica "Zadruge" besna je na bivšeg muža jer smatra da je on indirektno proziva u svojim izjavama, pa je odlučila da mu odgovori vrlo direktno.

Naime, Kiju je iznervirala Slobina izjava koju je dao u vezi sa svojom ulogom u ostvarenju "Megdan film", koji radi Aleksa, sin Đorđa Balaševića.

Foto: printscreen

Kija Kockar

- Dobio sam ozbiljnu ulogu, nije da ću protrčati kroz film da igram samog sebe - rekao je Radanović.

Kockareva se našla prozvanom zato što je glumila sebe u filmu "Ludnica subotnje večeri", a nedavno je snimila i jednu epizodu serije "Avionžije", u kojoj se isto pojavljuje kao Kija Kockar.

- Prvo moraš biti priznat i zaista poznat da bi glumio sebe, jer bi za tebe, micika, mislili da si jedan od statista. U svakom slučaju ti želim puno uspeha - poručila je Kija bivšem mužu.

Foto: TV pink printscreen

Sloba Radanović

Radanović ništa nije odgovorio nekadašnjoj supruzi, o kojoj izbegava da priča već neko vreme. Kija i Sloba su u veoma lošim odnosima otkako je Radanović smuvao Jelenu Đuričanin, sa kojom je skoro dve godine u ozbiljnoj vezi. Oni žive zajedno sa njenim sinovima, dok Kija tvrdi da je nedavno našla dečka koji živi u inostranstvu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17