• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

20.05.2021

20:43

HURRICANE TESTIRANE NA KORONU! Nakon učesnika Evrovizije koji su POZITIVNI NA OPAKI VIRUS, otkriveno OVO!

Estrada

HURRICANE TESTIRANE NA KORONU! Nakon učesnika Evrovizije koji su POZITIVNI NA OPAKI VIRUS, otkriveno OVO!

Podeli vest

Nakon vesti da je muzičar grupe "Dadi og Gagnamagnid", koji predstavlja Island na "Evroviziji", kao i predstavnik Holandije na pomenutom takmičenju pozitivan na koronavirus, oglasio se i PR grupe "Hurricane".

- Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za "Loco Loco". Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju - rekla je Ana Antonić, PR menadžer grupe.

Foto: printscreen

Hurricane

Kada je u pitanju zdravstveno stanje devojaka, Ana je otkrila da su devojke odlično i da se sve delegacije testiraju na 48 sati na koronavirus, a da u Areni moraju da menjaju maske na svakih sat i po vremena.

A evo koja su njihova očekivanja od takmičenja:

Foto: printscreen

Hurricane

- Ono što očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana, kao i svi mi, jeste da prođu u finale, pa posle kako bude, neka bude - kaže Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija