• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.06.2021

07:30

CECA ZA SAMO 24 SATA ORGANIZOVALA ŽURKU! Folk diva dan pred rođendan rekla da želi PROSLAVU - evo ko joj je pomogao OKO SVEGA!

Estrada

CECA ZA SAMO 24 SATA ORGANIZOVALA ŽURKU! Folk diva dan pred rođendan rekla da želi PROSLAVU - evo ko joj je pomogao OKO SVEGA!

Podeli vest

Ceca Ražnatović je za samo 24 sata organizovala proslavu svog rođendana!

Jedna od najvećih balkanskih zvezda juče je napunila 48 godina, a slavlje je napravila u svojoj kući u Beogradu.

- Ceca je šokirala ukućane kada im je samo dan pred rođendan rekla da ipak želi da napravi proslavu. Svi su se našli u čudu zato što je sve vreme govorila da neće praviti feštu jer je u prethodnih mesec dana imala dva velika slavlja - Anastasijin 23. rođendan i prvi rođendan svog unuka Željka - priča za Informer izvor blizak porodici Ražnatović i tvrdi da se pevačica predomislila zbog svog momka:

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

- Bogdan ju je danima nagovarao da napravi proslavu jer je želeo da se svi lepo zabave. Ovo je Cecin prvi rođendan otkako su njih dvoje u vezi i njemu bi bilo krivo da je proslava izostala. Na kraju je ona popustila i odlučila da napravi žurku.

Ipak, najveći deo posla oko organizacije uradila je pevačicina sestra Lidija Ocokoljić. Ona je imala manje od 24 sata da organizuje muziku, hranu, piće, dekoraciju. Ceca je preuzela na sebe da pozove goste.

- Njena rođena sestra Lidija se odmah rastrčala i naručila ketering u jednom od najboljih prestoničkih restorana. Pozvala je i dekoratere da ukrase deo vile u kom uvek prave proslave. Nije joj bilo lako, ali je sve uspela na vreme - priča naš izvor.

Zbog kratkog vremena za organizaciju Lidija nije angažovala nijedan bend.

- Ranijih godina je na Cecinim žurkama uvek bio čitav bend, pevač, pevačica, ali su sada odlučili da unajme di-džeja - završava priču naš izvor.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Ceca Ražnatović

Anastasija je Ceci prva čestitala rođendan i preko društvenih mreža svojoj majci poželela sve najbolje. "Srećan rođendan mojoj majci, najboljem prijatelju i najvećoj podršci. Volim te najviše na svetu. Neka si mi uvek zdrava i srećna, a sve ostalo će samo doći. Volim te", napisala je mlada pevačica.

Anastasija uhvatila bidermajer

Anastasija Ražnatović je u nedelju, kada je Ceca odlučila da slavi rođendan, bila na svadbi svojih prijatelja koja je održana u jednom prestoničkom hotelu. Pevačica je bila srećne ruke i uhvatila je bidermajer koji je mlada bacala svojim drugaricama. Prema narodnom verovanju, devojka koja uhvati bidermajer udaje se sledeća. Anastasija je bila presrećna, pa je fotografiju sa buketom cveća podelila na društvenim mrežama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59