• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

31.08.2021

13:28

VUK MOB U PRATNJI SOCIJALNOG RADNIKA VIDEO ĆERKU NAKON 2 MESECA! Prve slike repera sa Teonom osvanule na društvenim mrežama!

printscreen

Estrada

VUK MOB U PRATNJI SOCIJALNOG RADNIKA VIDEO ĆERKU NAKON 2 MESECA! Prve slike repera sa Teonom osvanule na društvenim mrežama!

Podeli vest

Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob danas je posle dva meseca video ćerku Teonu, u prisustvu socijalnog radnika. Susret se obavio u kući Vuka Moba u prestonici, a repera je sa ćerkom snimila njegova majka Snežana Nena Gojković.

Kako domaći mediji prenose, dete je dovela Vukova bivša verenica Olivera Konatar, koja je za vreme susreta boravila u njegovoj kući. Odluku o susretu doneo je Centar za socijalni rad na Čukarici, nakon što je reper podneo pritužbu da mu bivša verenica ne dozvoljava susret s detetom. Na licu mesta predstavnici nadležnog organa su proverili kako se Vuk ponaša kad ostane nasamo s detetom.

Foto: TV Pink printscreen

Vuk Mob

Reper sa Oliverom nema kontakt, a komunicirali su samo preko posrednika. U protekla dva meseca, koliko ćerku nije video, Vuk je na društvene mreže gotovo svakodnevno kačio snimke sa nastupa i putovanja koji su bili van Srbije, te je očigledno da je u Beogradu provodio malo vremena. Olivera je javno tvrdila da kad je Vukadin u prestonici ona mu ne brani da viđa dete.

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - glasilo je njeno saopštenje na Instagramu.

Foto: HIT dodatak/informer

Vuk Mob i Olivera

Podsetimo, da nakon svega što se desilo bivši verenici treba da se sretnu, otkrio je sam Vuk u emisiji “Zadruga - narod pita”, u kojoj ga je jedna gledateljka optužila da je loš otac koji ne viđa dete i koji je stalno pijan. On je tada rekao da su nadležni već obavili razgovor s njim i procenili da je sasvim sposoban za obavljanje roditeljske uloge.

Foto: printscreen

Vuk Mob sa ćerkom

Dotakao se i svoje izjave da mu niko ne može zabraniti da pije i da se alkohola nikad neće odreći, što su mu gledaoci zamerili.

Foto: pink.rs/O.Bogdanović

Vuk Mob i Olivera

- Uvek provociram javnost izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Dosad sam ćutao i krio mnoge stvari od javnosti. Veoma je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam najbolji otac na svetu. Ustajao sam u sedam ujutru da bih obavljao roditeljske dužnosti, kako bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk u emisiji “Zadruga - narod pita”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17