• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2017

15:51

KUMOVI LAŽIMA ŠTITE MARJANOVIĆE?! Bliski prijatelji porodice ubijene pevačice POKUŠALI DA OMETU ISTRAGU!

Vesti

KUMOVI LAŽIMA ŠTITE MARJANOVIĆE?! Bliski prijatelji porodice ubijene pevačice POKUŠALI DA OMETU ISTRAGU!

Podeli vest

Ivica Ajdarević, kum uhapšenog Zorana Marjanovića, tvrdi da je Jelenu poslednji put video na dan ubistva 2. aprila 2016. u jutarnjim satima. Kuma Vera Vukomanović, međutim, tvrdi da je Jelena tog dana spavala do popodnevnih sati

Kumovi porodice Marjanović, Ivica Ajdarević i Vera Vukomanović, dali su potpuno različite izjave o tome gde je pevačica Jelena Marjanović bila kobnog 2. aprila 2016, neposredno pre nego što je svirepo ubijena na nasipu u Borči! Ivica je tvrdio da ju je tog dana video u jutarnjim satima kako nosi hranu svojoj majci, dok je Vera izjavila da je Jelena u to vreme spavala, i to sve do popodnevnih sati!

Iz ovih potpuno suprotnih izjava može se samo zaključiti da neko od njih dvoje laže, u nameri da zaštiti članove porodice Marjanović od sumnje da su učestvovali u zločinu!

Nesporni su jedino fizički tragovi
Informer
Dodatnu zabunu je uneo i anonimni očevidac, koji se kleo da je Jelenu 2. aprila 2016. još oko 14.30 video kako trči putem koji je paralelan sa stazom na nasipu i kako se svađa sa čovekom koji neodoljivo podseća na Zoranovog brata Miloša. Potom su se Jelena i Miloš, po tvrdnjama ovog očevica, odvezli automobilom. Ipak, u celom ovom haosu oko Jeleninog ubistva, koje zaokuplja javnost u Srbiji skoro 20 meseci, jedino su nesporni fizički tragovi koji terete njenog muža Zorana. Naime, na njegovim pantalonama nađeni su tragovi blata koje je identično onom koje se nalazi na mestu gde je 3. aprila nađeno Jelenino unakaženo telo. Takođe, Zoranovi DNK tragovi nađeni su i na blatu na kosi ubijene Jelene, što direktno ukazuje da je imao dodira sa njenim lešom. Osim toga, njegovi DNK tragovi su nađeni i na Jeleninim gaćicama, trenerci i na njenom telefonu.

Ivica Ajdarević, Zoranov bliski prijatelj i kum, spornu izjavu je dao medijima samo dan nakon Jeleninog ubistva, 3. aprila 2016.

- Zoran je pet godina stariji od Jelene. Bili su skladan par. Jelenu sam poslednji put video u subotu ujutru (2. aprila 2016, prim. aut.), kada je trebalo da ode kod majke Zorice Krsmanović da joj odnese hranu - kazao je tada Ivica.

Na drugoj strani, Vera Vukomanović, koja je praktično živela u kući Marjanovića, dala je potpuno suprotnu izjavu na saslušanju u tužilaštvu 23. oktobra ove godine. Ona je tada do detalja opisala kako je izgledao 2. april 2016. u toj kući.

- Došla sam tog jutra u kuću Marjanovića, oni su mi kao porodica. Zorica (Zoranova majka) bila je budna, svi ostali su spavali. Sećam se da smo ujutro probudile Uroša, Zoranovog sina iz prvog braka, jer je tog dana trebalo da polaže vožnju - pričala je Vera.

U međuvremenu, rekla je, ustao je i Zoranov otac Vladimir, pa su zajedno pili kafu.

- Uroš se vratio u 13.10, a to znam jer sam slučajno pogledala na sat, bio je srećan jer je položio vožnju. Znam da je ušao u sobu kod oca Zorana i pokojne Jelene i da im je rekao da je položio. Tada su i oni ustali, pili smo kafu zajedno i sećam se da je Jelena rekla da dete treba počastiti za položenu vožnju - ispričala je Vera.

TREBA MU SAMO KAP KRVI DA RAZOTKRIJE ZLOČIN! Poznati svetski forenzičar REŠAVA JELENINO UBISTVO?!

Prema njenim rečima, Jelena, Zoran i njihova ćerkica Jana (6) potom su se spremili i izašli da prošetaju, i da pevačica ode na trčanje.

- Kad su oni otišli, Zorica me je zamolila da joj skinem neki žulj na nozi, a pošto je to uglavnom radila Jeca, pozvala sam je da je pitam gde stoji nožić. Sada znam da smo taj razgovor vodile u 16.42. Bila je zadihana, razgovor je kratko trajao, rekla mi je da trči i zamolila me je da završim ručak koji je ona prethodno stavila da se kuva - ispričala je kuma.

POJAVIO SE NOVI SVEDOK! Njegov iskaz će SRUŠITI ZORANOV ALIBI kao kulu od karata!

Ona je, po svemu sudeći, među poslednjima razgovarala sa Jelenom, jer u krivičnoj prijavi protiv Zorana stoji da je njegova supruga ubijena između 16.49 i 17.30.

Ovo, inače, nije jedina sporna stvar u istrazi ubistva, jer su očevici i svedoci davali potpuno različite izjave i o tome kad je Jelena nestala na nasipu, čak i ko je tamo tačno bio u vreme zločina!

Zoran je, naime, policajcima kazao da je Jelena pre 16 sati otišla da trči nasipom i da je više nije video, a da je on ostao na početku nasipa sa Janom. Već u 16 sati se zabrinuo što Jelene nema, ali onda veoma čudi Verina izjava da je u 16.42 pričala sa Jelenom, jer ju je u to vreme Zoran navodno skoro sat vremena tražio po nasipu?!?

Sporno je takođe vreme kada se, sada pokojna, Jelenina majka Zorica Krsmanović poslednji put čula sa ćerkom. Zorica je dan nakon zločina u suzama ispričala novinarima da se sa Jelenom poslednji put čula u 15.30. Ćerka joj je rekla da trči i da će doći kasnije kod nje. Na drugoj strani, u krivičnoj prijavi protiv Zorana stoji da je veštačenjem Jeleninog telefona utvrđeno da se Jelena čula sa majkom u 16.47, samo nekoliko minuta pre nego što će biti ubijena!

KUM ZORANA MARJANOVIĆA JE NAJVEĆA MISTERIJA! Pričao o Jeleni stalno, a KAD SU JE PRONAŠLI MRTVU, POČEO JE ČUDNO DA SE PONAŠA!

Kad bismo sve ove izjave uzeli u obzir, ispada da je Jelena satima trčala po nasipu, koji je dugačak oko kilometar i po, a koji bi laganim trkom mogla da pređe za dvadesetak minuta u oba pravca?!?

Na sve to, svedok Radosava Marinković, koja je u blizini čuvala koze, rekla je u tužilaštvu da je na početku nasipa u to vreme videla devojčicu i starijeg čoveka, koji neodoljivo podseća na Zoranovog oca Vladimira. Postavlja se onda pitanje gde je u to vreme bio Zoran.

Zoran je 15. septembra uhapšen kao glavnoosumnjičeni za Jelenino ubistvo i otad se nalazi u pritvoru. 

I da je maratonac, mnogo je...
Kad bismo sve izjave očevidaca uzeli u obzir, Jelena je satima trčala po nasipu, koji bi laganim trkom mogla da pređe za 20 minuta u oba pravca?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija