• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2018

11:58

OBRT U ISTRAZI! DEVOJKA U CENTRU BEOGRADA UMRLA OD SRCA? - čeka se toksikološki nalaz!

Vesti

OBRT U ISTRAZI! DEVOJKA U CENTRU BEOGRADA UMRLA OD SRCA? - čeka se toksikološki nalaz!

Podeli vest

Devojka Mirjana M. (21) pronađena je mrtva u 7.30 sati jutros u Ulici cara Lazara. Njen dečko pozvao je jutros Hitnu pomoć koju je obavestio da je devojci pozlilo. Hitna pomoć je po dolasku na teren samo mogla da konstatuje smrt

Iako se u medijima prvobitno pojavila vest da je Mirjana M. najverovatnije preminula od posledica konzumiranja novog ekstazija, najnovija saznanja iz istrage pokazuju da je nesrećna devojka imala srčane probleme.

Kako takođe saznajemo, Mirjanin dečko je negirao da su njih dvoje konzumirali narkotike.

Mirjanino telo je poslato na obdukciju gde će se utvrditi tačan uzrok smrti, a stanari zgrade negiraju da poznaju devojku i objašnjavaju da se radi o stanu koji se iznajmljuje na dan.

Policija je obavila uviđaj.

UŽAS U BEOGRADU! Pronađena mrtva devojka (21)!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 5 godina

DROGA!! Njihovi roditelji neznaju i zele da znaju sta im deca rade. To je fakat! Zalosno.

Milan Zitoradja

pre 5 godina

Citam ove komentare pa se pitam jel ovaj svet normalan? Sta nam se to dogodilo? Kako neko moze da likuje i slavi jer ima jednog "narkomana" manje jer je devojka preminula? Ne zna se da li ke bila narkoman ili ne, ne zna se cak ni da li je nesto od droge probala, a i da jeste to nije razlog da se slavi, razlog za slavlje bio bi da se neki narkoman skine sa droge a ne ovo. Oprosti Boze i daj ovom svetu pameti!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija