• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srpski telegraf/Blic.rs

12.04.2019

17:26

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

Vesti

OVO JE SPISAK PROSTITUTKI KOJE SU RADILE ZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Klijentima donosio katalog sa slikama i cenama od 150 do 500 evra!

Podeli vest

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, podvodio je poznate srpske pevačice, starlete i voditeljke! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografija i cenovnikom dama sumnjivog morala

- Među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija.

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvezda i reperka Anđela Mitkovski pooznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac - priča sagovornik Srpskog Telegrafa.

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice "Zadruge".

POZNATA IMENA

- Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske-estrade. Neke od devojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj ceni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za prostituisanje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici - kaže izvor.

(FOTO) NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO UVEO STARLETAMA ŽESTOKE PRIPREME ZA SEKS! Morale su da spavaju osam sati, idu u teretanu i POŠTUJU OVA PRAVILA!

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz sveta glume.

- Javna je tajna da su telo prodavale i pevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, na spisku su i mlade glumice J.G., K.R. i S.R.

"Tu su svakako i voditeljke, a najpoznatije među njima su S.O. i I.Š.", priča izvor.

KATALOG SA GOLIŠAVIM FOTOGRAFIJAMA I CENAMA

Maksimović je na sastanke sa novim klijentima koji su želili da pogledaju "katalog" sa devojkama koje on podvodi, uvek išao automobilom, a kako bi bio siguran da niko neće videti šta gledaju, niti o čemu pričaju, "sastanak" se i odvijao u kolima.

Naime, kada bi neko izrazio želju da iznajmi devojku na sat, dva ili noć, Maksimović bi došao na ugovoreno mesto i klijentu davao da pogleda katalog sa njihovim fotografijama. U katalogu se nalazi nekoliko fotografija svake devojke: na nekoliko fotografija ta devojka je gola, a na jednoj obučena. Ispod imena svake devojke nalazi se i cifra za koju se ona može "iznajmiti" za jedan sat.

Devojke je podvodio za 150 do 500 evra po satu. Za svoje prijatelje, koji su želeli vreme sa "njegovim devojkama", nije se ugrađivao u cenu, pa su one podvođene za nešto niže cifre.

On i njegovi saradnici bi nakon dogovora iznajmljivali stanove u Beogradu, a potom bi se u njima devojke sastale sa svojim klijentima i pružele im seksualne usluge za novčanu nadoknadu, od koje je makro, naravno, imao procenat. Za stare i pouzdane klijente devojke su dolazile na željenu adresu, u hotel, stan ili klub.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 5 godina

Pustete to vec jednom. Legalizujte najstariji zanat na svetu, i ostavite jednom te zene na miru. Pa i najsavesnikem coveku a i zeni dodje ponekad zelja za promenom.

Siniša

pre 5 godina

Glavna prostitutka je Vesna, ove ostale su njene učenice. Zmija je dobra.

Sake

pre 5 godina

Da li su one maloletne pa nesme da se da puno ime i prezime vec samo inicijali.

MaliMrav

pre 5 godina

E.A., Edita Aradinovic? K.O., Katarina Ostojic? Mozemo samo nagadjati.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17