• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.08.2019

21:07

BIZARNO! SRBIN, RUMUN I ITALIJAN SE POSVĐALI KO JE LEPŠI, potom je usledio STRAŠAN ZLOČIN!

Vesti

BIZARNO! SRBIN, RUMUN I ITALIJAN SE POSVĐALI KO JE LEPŠI, potom je usledio STRAŠAN ZLOČIN!

Podeli vest

Srbinu Ivanu Rudiću (34), koji se sumnjiči da je ubio svog poznanika Italijana Konzulata Ingenua (42) u okolini Bolonje, potvrđen je pritvor, dok je Rumun Mihail Mutu Apopej (50), za kog se smatralo da je Rudiću bio saučesnik u zločinu, pritvor ukinut

Prema rečima inspektora Domenika Pance, verzija koju je ispričao Mihail Nutu Apopej (50), dugogodišnji prijatelj žrtve, potvrđena je i deluje validno. On tvrdi da je nevin i da se umešao samo u prvim trenucima borbe, kada je pokušao da razdvoji Ingenija od Rudića, prenosi portal bolognaindiretta.it.

(FOTO) TUGA KIDA DUŠU! Ovo su OTAC i BLIZANCI koji su nastradali u NESREĆI kod Požarevca!

 

S druge strane, uhapšeni Rudić branio se ćutanjem i njemu je produžen pritvor.

Obdukcija je pokazala da je Italijan preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja, nakon što je glavom udario o drvo kada je bačen niz liticu.

Nakon što svi pronađeni dokazi budu pregledani i kada budu stigle analize, istražitelji će imati jasniju sliku o tome šta se dogodilo kobne večeri između trojice prijatelja.

 

Bizaran motiv sukoba

Prema informacijama koje su do sada poznate, Srbin, Rumun i Italijan su 29. jula celo veče proveli sedeći zajedno za šankom. Međutim, u jednom trenutku su počeli da se svađaju.

- Svađa je bila zbog gluposti. Prepirali su se oko toga koji od njih trojice je lepši i privlačniji! Potom su pominjali i poreklo, pa se i oko toga povela polemika. Srbin je tvrdio da su njegovi koreni najbolji, dok je Italijan tvrdio suprotno - ispričao je italijanskim medijima čovek koji je te večeri bio u kafani.

Foto: Tanjug

 

Kako je svedok svađe ispričao, oni su se zatim izmirili i najnormlanije izašli iz kafane.

- Prijateljski su izašli, ništa nije ukazivalo na to da će se desiti zločin - rekao je čovek.

Međutim, kako je istragom utvrđeno, Srbin je iste večeri ubio Ingenua. Najverovatnije ga je pretukao do smrti a u prilog tome govori i izjava Rumuna koji je rekao da je pokušao da ih razdvoji. U svom svedočenju Rumun je naveo da je potom otišao, te da ne zna šta se sa Srbinom i Italijanom kasnije dogodilo.

Srbin je nakon prebijanja, pretpostavlja se, telo Italijana stavio u svoj "golf" i odvezao se do naselja Tole, gde je telo bacio niz liticu.

 

NOVI DETALJI PUCNJAVE U HANIOTIJU! Srpkinja naletela na bivšeg muža, A ONDA JE KRENULA PRAVA DRAMA! Mladić pokušao da ZAŠTITI MAJKU OD NASILNIKA, pa dobio METAK U BUTINU!

 

Da se nešto čudno dogodilo primetila je žena ubijenog Italijana, koja je videvši da joj se muž ne vraća duže vreme kući nestanak prijavila policji koja je odmah započela potragu.

Karabinjeri su najpre 30. jula pronašli "golf" koji je u vlasništvu Srbina Ivana Rudića. On je ispričao da je udario srnu na putu, zbog čega mu se automobil pokvario. Ipak, policajci su na zadnjem sedištu pronašli tragove ljudske krvi. Sutradan, na kilometar odatle, pronađeno je i beživotno telo Italijana. Brzom analizom ustanovljeno je da se krv iz automobila poklapa sa njegovom.

Snimci na sigurnosnim kamerama od 29. jula su pokazali da je da su Rumun i Srbin veče proveli zajedno, a kući obojice pronađena je garderoba natopljena krvlju. Rumun se branio rekavši da je krv na njegovoj odeći završila kada je pokušao da razdvoji Srbina od Italijana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17