• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

25.09.2019

09:26

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Na Tari pronađeno telo Kineskinje koja je nestala pre 3 meseca

Vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Na Tari pronađeno telo Kineskinje koja je nestala pre 3 meseca

Podeli vest

Beživotno telo kineske državljanke Džu Sinjue (21) kojoj se krajem juna izgubio svaki trag u Bajinoj Bašti, pronađeno je u utorak uveče na Tari

Telo Kineskinje Džu Sinjue (21), koja je nestala krajem juna ove godine na teritoriji opštine Bajina Bašta pronađeno je u utorak popodne u mestu Krtice, između Mitrovca i Perućca. Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da se mlada kineska državljanka najverovatnije obesila.

- Telo je pronađeno u utorak po podne u strmini ispod puta na 30 metara. Njeno telo je nađeno da visi, poptuno sasušeno. Nema tragova da su je divlje životinje dirale. Sve sumnje navode da se Kineskinja obesila. Na to ukazuju i poruke koje je pre nestanka slala roditeljima u Kinu – kaže naš izvor i dodaje da su njen nestanak prijavili njeni roditelji.

Ona je sama došla u Bajinu Baštu. Tada je razgovarala sa roditeljima i na osnovu tih poziva od 29. i 30. juna, na osnovu praćenja baznih stanica, locirana je u Bajinoj Bašti. Krenula je velika potraga, a čak su i njeni roditelji dolazili nekoliko puta u Bajinu Baštu.

- Preko satelitskih signala i pretrage terena uspeli su tačno da lociraju gde se nalazi telo Zhu Xinyue. Odmah su rendžeri Nacionalnog parka izašli na teren i pronašli telo. Pozvana je i spasilačko-vatrogasna ekipa iz Bajine Bašte, koja je izvlačenje počela oko 8.30 časova i telo je izvučeno pre ponoći. Bilo je dosta policije, inspektora, tužilac i drugi – kaže naš izvor.

Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju koja će pokazati da li je nesrećna devojka presudila sebi, kao što se pretpostavlja, na osnovu tragova pronađenih u šumi pored puta Mitrovac – Perućac.

U potrazi koja se završila tužnim saznanjem, učestvovali su i roditelji Džu Sinjue, koji su doputovali u Srbiju s nadom da će ćerku pronaći živu. U potrazi su učestvovali srpska policija, ambasada NR Kine i čuvari nacionalnog parka.

KINESKINJA NESTALA U BAJINOJ BAŠTI! Ako ste je videli ODMAH POZOVITE POLICIJU!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17