• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

25.09.2019

18:30

LESKOVČANKA SKIDALA CRNU MAGIJU I ZARADILA DVA MILIONA! Obećala da će vratiti pare posle rituala!

Vesti

LESKOVČANKA SKIDALA CRNU MAGIJU I ZARADILA DVA MILIONA! Obećala da će vratiti pare posle rituala!

Podeli vest

Leskovčanka A. M. (21), je uhapšena jer je osumnjičena da je u protekla četiri meseca na području Leskovca i Vlasotinca od više oštećenih uzimala novac i zlatan nakit kako bi im navodno skinula crnu magiju i na taj način sebi pribavila imovinsku korist u iznosu od oko 1.650.000 dinara

Obećavala da će im novac i zlato vratiti nakon dva dana koliko traje ritual skidanja crne magije.

Kako je saopštila leskovačka Policijska uprava, osumnjičena se tereti da je u protekla četiri meseca na području Leskovca i Vlasotinca od više oštećenih uzimala novac i zlatan nakit kako bi im navodno skinula crnu magiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija