• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

02.02.2020

08:27

DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADU! U dve tuče, povređene dve osobe, migranti opljačkali i šutirali muškarca!

Vesti

DRAMATIČNA NOĆ U BEOGRADU! U dve tuče, povređene dve osobe, migranti opljačkali i šutirali muškarca!

Podeli vest

Tokom prethodne noći dogodile su se dve krvave tuče u Beogradu

Kako se saznaje, jedna se odigrala na uglu Sremske i Knez Mihailove. Prema prvim informacijama, migranti su opljačkali 47-godišnjeg Srbina. Šutirali su ga usled čega je zadobio povredu noge.

On je u svesnom stanju prevezen na ortopediju Urgentnog centra. Sumnja se da su napad izvršila trojica migranata.

Druga tuča desila se u parku na Studentskom trgu. Kako se saznaje, pretučen je muškarac i ima otvorenu povredu glave. Sumnja se da je pretučen lopatom. Bez svesti je prevezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći takođe je napadnuta prilikom pokušaja pružanja prve pomoći. Saznaje se i da su bili prinuđeni da se povuku do dolaska policije, usled čega je hitna intervencija morala da se odloži, prenosi portal Telegraf.rs.

Dve patrole MUP sa Starog grada ubrzo su stigle i privele dve osobe. Oni su zadržani u pritvoru.

Stanje pretučenog čoveka ni identitet nisu poznati.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbija

pre 4 godine

Mozete vi da ne objavljujete komentare,to sto radite samo medvedju uslugu cinite ovoj vlasti. Bice vasem Vucku Vucicu isto ko Milu nastavili da gura pod tepih i da cuti o migrantima i o tome sta rade po Srbiji. Sram da bude sve koji cute o tome i tolerisu.

Vlada

pre 4 godine

Ako ste vi objavili 2 napada migranata u centru grada znaci da ih je bilo 22

dragan

pre 4 godine

Neregistrovane i koji nisu smešteni u centre za prihvat bez polemisanja momentalno vratiti u zemlju iz koje su ilegalno došli. Pamte u glavu dok se nasilje nije proširilio. Možda se zaduženim za kontrolu čini da je sve pod kontrolom, ali kontrola mora biti pod kontrolom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17