• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.02.2020

08:27

SNAJPER UŠAO U "PORŠE", USLEDILA EKSPLOZIJA kod poznatog lokala u Novom Sadu i svi se pitaju samo JEDNO

Vesti

SNAJPER UŠAO U "PORŠE", USLEDILA EKSPLOZIJA kod poznatog lokala u Novom Sadu i svi se pitaju samo JEDNO

Podeli vest

Policija traga za napadačem koji je u Novom Sadu postavio eksploziv pod džip "porše kajen", u vlasništvu Slobodana Milutinovića (34) zvanog Snajper

Prvi rezultati iz istrage ukazuju da je eksploziv podmetnut ispod prednjeg dela vozila, a snažna detonacija je odjeknula oko 19 časova u Puškinovoj ulici kod Limanske pijace. Milutinović je imao mnogo sreće jer je ostao skoro nepovređen, iako je bio u džipu u momentu eksplozije, koja je odjeknula kada je pokrenuo vozilo s parkirališta. Posle ukazane medicinske pomoć, pušten je kući.

To nije prvi put da je Milutinović meta napada, pošto su u poslednjih sedam godina dva puta paljeni automobili koji su koristile njemu bliske osobe, ali ni tada nije bilo povređenih.

Foto: Facebook

Snajper je poznat u Novom Sadu po burnoj prošlosti, a pre nešto više od decenije bio je osuđivan zbog droge i napada na policajca. Jedno vreme je bio vođa navijača FK Vojvodina, blizak sa pokojnim predsednikom tog kluba Batom Butorovićem, a sada je u upravi FK Kabel iz Novog Sada.

Jedan njegov blizak prijatelj rekao je za Informer da Slobodana poznaje godinama i da je, kako tvrdi, ostavio iza sebe "grehe iz mladosti".

- Pojedini mediji preneli su mnogo laži o njemu posle napada, a jedino čime se on danas bavi jesu poslovi vezani za fudbal i njegova porodica. Nisam siguran da on zna ko bi mogao da stoji iza bombaškog napada - rekao je naš sagovornik.

Činjenica je, međutim, da se Milutinović mnogima zamerio u prošlosti, pa se istraga vodi u više pravaca kako bi se otkrili napadač i nalogodavac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ati

pre 4 godine

Jedno da bude jasni niko u Srbiji sa 34 godine postenom radom nemoze da ima takvo vozilo i ne jedan nego vise takvi ida ne radi nista nego od kafica do kafica ide i prodaje drogu i tu su pomesani i drzavni organi to je to.

SS

pre 4 godine

Nekad u davno prošlo vreme bi se grešnici zamonašili da bi okajali svoje grehe.

zoran

pre 4 godine

Ja sam radio godinama preko pa nisam mogao ni na kredit da kupim takav auto a u Srbiji voze ljudi od 35g kao da su to bicikle i nije ni cudo sto mu postavljaju eksploziv .Najbolje je neka ide u manastir...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17