• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. I.

14.03.2020

23:32

DRAGAN JE PUCAO NA MENE... Ovo su jezive poslednje reči Marka iz Krivače koga je ubio najbolji prijatelj! (FOTO)

Vesti

DRAGAN JE PUCAO NA MENE... Ovo su jezive poslednje reči Marka iz Krivače koga je ubio najbolji prijatelj! (FOTO)

Podeli vest

Dragan Petković (37) pištoljem ubio prijatelja Marka Stoilkovića (33), a zatim i sebe. Markov rođak telefonom čuo žrtvine poslednje reči: "Dragan je pucao na mene...". Motiv obračuna prijatelji su odneli u grob

Dragan Petković (37) iz sela Stubla kod Medveđe u četvrtak je pištoljem ubio svog prijatelja Marka Stoilkovića (33) iz Krivače kod Lebana, a zatim je presudio i sebi. Motiv jezivog obračuna ostao je nepoznat i prijatelji su ga odneli u grob.
 

Čula pucanj

Čula sam Marka kako viče: "Vrati mi ključeve od kola, pa pucaj koliko hoćeš!" Onda je odjeknuo pucanj
 

Foto: Informer

Valentina, udovica

Stravičan zločin odigrao se oko 20 sati u mestu Šumice, između Medveđe i Gornjeg Bučumeta.
Markova udovica Valentina, koja je u sedmom mesecu trudnoće, ispričala nam je da je Dragan kobnog dana zamolio njenog muža da ga odveze u Niš, na aerodrom.

- Tog popodneva Dragan je došao pijan u našu kuću, razmetao se pištoljem i pretio da će ubiti nekog kolegu iz rudnika "Leće", gde je radio... Potom je tražio od Marka da ga odveze najpre do Stubla, pa do Bučumeta da uzme neke stvari i da navodno naplati dugove, a onda da produže na aerodrom - priča Valentina.

MARKO I DRAGAN PROVELI SU ZAJEDNO CEO DAN, a uveče je njihovom drugu stigla poruka KOJA GA JE ZALEDILA

Ona se nekoliko sati kasnije zabrinula što joj se Marko nije javljao, pa ga je pozvala telefonom.

- Kazao mi je da su autom uleteli u neko blato kod Šumica. Bio je nervozan i čula sam da se nešto svađa sa Draganom, pa mi je prekinuo vezu. Ponovo sam ga zvala, i tad sam čula Marka kako viče: "Vrati mi ključeve od kola, pa pucaj koliko hoćeš!" Onda je odjeknuo pucanj, pa je usledio tajac i veza se prekinula - kazala je Valentina.

Sestra proklinjala ubicu svog brata

Foto: Informer

Milica, sestra ubijenog Marka Stoilkovića, naricala je za bratom i klela njegovog ubicu.
- Ubi mi brata na pravdi Boga! Marko i njegova supruga Valentina su čekali bebu, lekari su rekli da će dobiti ćerku, čemu se Marko posebno radovao. Sada umesto proslave rođenja i krštenja pravimo sahranu... Prokleto mu seme i pleme - govorila je očajna Milica.

Prestravljena žena je zatim pozvala Markovog rođaka Momčila Stankovića iz Lebana. On je odmah zvao Marka, ali je stigao da čuje samo njegove poslednje reči.

- Rekao mi je: "Dragan je pucao na mene, jako me boli u grudima... Ne mogu da pričam", a zatim se veza prekinula. Znao sam gde su Šumice i odmah sam pojurio tamo i usput pozvao policiju. Kad sam stigao u Šumice, policija je već bila na licu mesta. Marko je ležao mrtav pored svog auta "opel vektre", a Draganov leš je nađen dvadesetak metara dalje u šumarku - priča Stanković.

Markova majka Biljana ispričala nam je da se on upoznao sa Draganom pre pet godina dok se lečio u leskovačkoj bolnici, a zatim su nastavili da se druže.

- Dragan je često molio Marka da ga vozi u Niš, pošto je moj sin radio u kurirskoj službi i često je išao tamo. Kobnog dana, u četvrtak, prvi put nam je došao u kuću, proklet bio... Ubi mi sina bez ikakvog razloga, podmuklo, krvnički! Jao, sine Marko, neka te otac prihvati gore na nebu - naricala je očajna majka, pominjući muža, koji je preminuo pre pola godine.

POLICIJA SINOĆ NAŠLA MARKOVO TELO, a jutros ih je, dok su pretraživali teren, DOČEKALA JOŠ JEDNA JEZIVA SCENA

Policija je sa tužiocem obavila uviđaj na mestu zločina, a tela su upućena na obdukciju. Trenutno ni policija ni rođaci ubice i žrtve ne znaju šta bi mogao biti motiv tragedije.

 

Foto: Informer

Supruga i majka nesrećnog Markas

Draganovi rođaci nisu bili voljni da pričaju o njemu. Samo su kratko rekli da se on nikad ranije nije svađao s Markom i da jedan drugom nisu dugovali nikakve pare. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17