• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

06.05.2020

10:18

MARKO JE DEVOJCI POSLAO PORUKU, nekoliko minuta kasnije dogodila se NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Vesti

MARKO JE DEVOJCI POSLAO PORUKU, nekoliko minuta kasnije dogodila se NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

Podeli vest

Stravičan udes odneo je živote dva brata i ostavio njihove najbliže u suzama.

"Miloš mi je poslao poruku "Ne brini se ništa, brzo ću kući, volim te" oko 14.40 sati. Pitala sam ga posle oko 16.50 da li su Aca i on krenuli, ali odgovora nije bilo..." Ovako priča Ivana Borisavljević (19), verenica Miloša Petrovića (22) koji je sa svojim bratom Aleksandrom Penezićem (32) nastradao u saobraćajnoj nesreći kod Umke.

Braća su nastradala kada je njihov BMW, iz još uvek neutvrđenih raz

loga, sleteo sa puta u ponedeljak u popodnevnim satima i zakucao se u banderu. Mladići su se vraćali kući u Veliki Borak, naselje kod Barajeva, iz Umke.

Sa Aleksandrom i Milošem u kući živele su njihova majka, Aleksandrova žena i njihova deca (4 i 5 godina) i Miloševa verenica Ivana.

Ivana priča kako se tog kobnog dana dopisivala sa Milošem, čekajući da se vrati kući.

 Poslednja poruka od njega bila je "Ne brini se ništa, brzo ću kući, volim te" oko 14.40 sati. I posle toga ništa. Poslala sam mu poruku oko 16.50, da vidim da li su Aca i on krenuli, ali odgovora nije bilo. Pet minuta kasnije sam ga zvala, ali mu je bio ugašen telefon - priča Ivana kroz suze.

Nekoliko sati kasnije, dodaje, videla je vesti o nesreći i znala je...

Miloš i Ivana u vezi su bili skoro tri godine, u avgustu bi proslavili godišnjicu veze i ljubavi. Mladi, bili su puni planova.

- Na njegov rođendan, 4. januara, bilo je dve godine kako živimo zajedno. Bio mi je uteha. Otac mi je umro te godine kada smo Miloš i ja započeli vezu i bio mi je jedina uteha. Trebalo je da se venčamo, planirali smo svadbu, pričali o njoj, pričali o budućnosti... - priča kroz suze devojka.

Ivana kaže da su Aleksandar i Miloš u Umci radili moleraj nekoliko nedelja.

- Svakog dana odlazili su tamo, Miloš dve tri nedelje, a Aca sigurno mesec i po ili dva - kaže ona.

Dodaje, njihova majka slomljena je bolom.

- Majci je žao Miloša, koji iza sebe ništa nije ostavio. Iza Ace su ostala dva deteta... - slomljena je Ivana, prenosi Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija