• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2020

07:11

IZBO TRUDNU ŽENU JER DETE NIJE NJEGOVO! Kada je policija došla, Dragana rekla da se SAMA POVREDILA

Vesti

IZBO TRUDNU ŽENU JER DETE NIJE NJEGOVO! Kada je policija došla, Dragana rekla da se SAMA POVREDILA

Podeli vest

Damir I. (19) uhapšen je u subotu nakon što je nožem teško ranio trudnu suprugu Draganu V. (29) u baraci pored deponije smeća Sinjevac u Župi! Pomahnitali mladić je izbo nesrećnu ženu po grudima i leđima jer je posumnjao da dete koje Dragana nosi već četiri meseca nije njegovo!

Kako smo saznali, Dragana je u stabilnom stanju i za sada njena trudnoća nije ugrožena. Ona se i dalje nalazi na Odeljenju intenzivne nege u kruševačkoj Opštoj bolnici, gde se prati njeno stanje.
Uhapšeni Damir I. bi danas trebalo da bude saslušan u Višem tužilaštvu u Kruševcu, sa krivičnom prijavom koja ga tereti za pokušaj ubistva. Navodno je, prilikom ispitivanja u policiji, dao oprečne izjave o tome šta se desilo. Takođe, najpre je priznao da je nožem nasrnuo na trudnu ženu, a potom je to negirao.

- Rekao je da mu je tog dana Dragana saopštila da je trudna, ali da dete nije njegovo. To saznanje ga je povredilo i razbesnelo do te mere da mu je pao mrak na oči. Zgrabio nož i zadao joj čak pet uboda, tri u prednji deo grudi i još dva u leđa. Međutim, osumnjičeni je odmah zatim povukao priznanje - otkriva za Informer sagovornik iz istrage.

NISU GA PUSTILI U NOĆNI KLUB, ON OTIŠAO PO AUTOMAT, PA REŠETAO REDOM! 8 ranjenih u masakru u San Antoniju, napadač u bekstvu!

UBISTVO U NOVOM SADU! Sasuo kišu metaka u Žareta Murgaskog, pa pobegao! Policija brzo uhapsila napadača!

Da sve bude čudnije, navodno je i Dragana u prvom trenutku rekla da se sama povredila.
Šta se zapravo desilo i zbog čega je došlo do krvavog obračuna tek će se utvrditi u daljem toku istrage. Sudeći prema Draganinom Fejsbuk profilu, ona je dobijala vrlo ozbiljne pretnje od izvesnog B. I. zbog toga što je "otišla za Damira":
- Ako si sa Damirom, ima sve da ti uništim. Je***u ti sve i mrtvo i živo ako budeš išla kod njega!

Povređena trudnica je, inače, dugo živela sa porodicom u baraci na periferiji Aleksandrovca, u kojoj se desilo krvoproliće, zajedno sa još dve familije. Kada je započela vezu sa Damirom, i on se tamo doselio iz Kruševca. Njihova veza je za okolinu od početka delovala problematično, pa mnogi i nisu iznenađeni ovakvim epilogom.

Prema svedočenju Draganine majke, koja je bila prisutna u vreme napada, njena ćerka se često svađala s Damirom, zbog čega je više puta intervenisala policija:
- Ćerka se u subotu prvo svađala sa mužem, ali su se brzo smirili. Posle toga je opet počela svađa, pa je zet dohvatio nož i kao omađijan je ubadao moju ćerku. Dragana se branila koliko je mogla i na kraju je uspela nekako da se spase tek kad sam joj priskočila u pomoć.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da su se ovo dvoje mladih bavili sakupljanjem sekundarnih sirovina, najčešće na obližnjoj deponiji Sinjevac, od čega su se izdržavali. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17