• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.06.2020

13:55

ŠOK - INTERPOL JOŠ U APRILU PROVERAVAO ROMANU PANIĆ! Otkriveni novi detalji iz života pevačice

Vesti

ŠOK - INTERPOL JOŠ U APRILU PROVERAVAO ROMANU PANIĆ! Otkriveni novi detalji iz života pevačice

Podeli vest

Pevačica Romana Panić osuđena je zbog krađe novca na bankomatu u Australiji.

Kako saznaju "Novosti" MUP Republike Srpske je još u aprilu ove godine, od strane Interpola Beč, dobio zahtev za proveru podataka u vezi sa pevačicom Romanom Panić.

- Cilj provere bili su njeni lični podaci, kao i eventualna ranija povezanost s kriminalnim aktivnostima. Međutim, njen dosije je čist i nikada ranije nije evidentirana kao izvršilac bilo kojeg krivičnog dela - kaže odlično obavešteni izvor.

Podsetimo, pevačica Romana (45) uhapšena je sa svojim dečkom Filipom M. (40) u Brizbejnu.

Oni su u Australiju došli kao turisti, a namera im je zapravo bila da zloupotrebom platnih kartica dođu do novca, tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenose australijski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 3 godine

Romana ce sad da sedi u zatvoru, ljudi, dajte da pisemo peticiju da je puste, moze to tako samo i nikako drugacije.Ako mislim hocete.

BorisDe

pre 3 godine

Ne mogu da verujem a izgledala i pokazala mi se kao super žena, koja zna sve i sve poslove a i veoma kulturna čak u rijalitiju. Izgled vara..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija