• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

03.09.2020

15:23

EPILOG TRAGEDIJE U SELU TORAK: Brutalnom ubici nevenčane supruge samo deset godina zatvora, TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU!

Vesti

EPILOG TRAGEDIJE U SELU TORAK: Brutalnom ubici nevenčane supruge samo deset godina zatvora, TUŽILAŠTVO NAJAVILO ŽALBU!

Podeli vest

Presudom Višeg suda u Zrenjaninu, pedesetčetvorogodišnji Safet Stan iz Idvora, osuđen je na desetogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva svoje devetnaest godina mlađe, nevenčane supruge, Violete Neda iz sela Torak, u opštini Žitište, nedaleko od Zrenjanina

Nezadovoljno visinom zatvorske kazne, Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, najavilo je žalbu na presudu, uz predlog da se okrivljeni Safet Stan, strožije kazni.

On je 29.avgusta prošle godine, u porodičnoj kući u Begejskoj ulici uT orku, posle kraće svađe, fizički napao suprugu Violetu i zadao joj više udaraca po glavi i telu, a zatim je brutalno zadavio.

Foto: Privatna arhiva

Ubica Safet Stan

Kako je neposredno nakon tragedije  ispričao brat pokojne Violete, Tibi Neda, on je sa sestrom i zetom Safetom sedeo u njihovoj kući, pio pivo i ništa nije navodilo na zločin.

Oko ponoći, prema izjavi njene majke, Violeta je nazvala telefonom i rekla da je Safet grub prema njoj, da psuje i preti joj i da zove policiju, ali se majka u panici nije snašla i kada je uz pomoć svoje snajke obavestila policiju, bilo je kasno.

Foto: Privatna arhiva

Majka i sestra ubijene

Safet i Violeta, koja je u prvom braku imala sedmoro dece, a koja žive sa ocem u Idvoru, radili su kao sezonski radnici nisu imali zajedničku decu, ni redovna primanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17