• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. S./M. D.

13.09.2020

10:41

JEZIVO! U dve odvojene nesreće DVOJICA TRAKTORISTA NASTRADALA ZA SAT VREMENA!

Vesti

JEZIVO! U dve odvojene nesreće DVOJICA TRAKTORISTA NASTRADALA ZA SAT VREMENA!

Podeli vest

U dve odvojene nesreće, dva lica su danas poginula u Topličkom okrugu, za nešto više od sat vremena. Obojica su bili na traktorima

Juče, u reonu sela Prebrza kod Blaca, pri izvlačenju drva iz šume prevrnuo se traktor kojim je upravljao Milutin M. (52) iz tog sela pri čemu je zadobio povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Druga nesreća se dogodila juče na planinskom putu u reonu selu Šatra kod Kuršumlije, kada se  prevrnuo traktor kojim je upravljao Tomislav V. (72) koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Još uvek se ne znaju detalji nesreća, jer su se one dogodile pre sat vremena, pa su uviđaj u toku.

Poslednjih dana zabeleženo je znatno više saobraćajnih nezgoda u sve četiri opštine Topličkog okruga: Prokuplje, Kuršumliju, Blace i Žitorađe, pa se tokom poslednjih dana desile najmanje po tri dnevno, a lica su imala teške telesne povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija