• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

25.09.2020

12:49

(VIDEO) POČELA SAM DA JAUČEM, KOLENA SU MI KLECALA... Potresno svedočenje devojke koja je gledala PAD AVIONA!

Vesti

(VIDEO) POČELA SAM DA JAUČEM, KOLENA SU MI KLECALA... Potresno svedočenje devojke koja je gledala PAD AVIONA!

Podeli vest

Svedoci stravične tragedije kod Malog Zvornika gde se srušio vojni avion mig-21 kažu da su toliko bili uznemireni da su mislili da će svi izgoreti u plamenu koji je izbio po padu letelice

Bogdana Ristić, s kojom smo razgovarali par sati posle nesreće, kaže da je i dalje pod stresom.

Foto: informer

Bogdana Ristić

- Pretrpeli smo veliki stres. Plamen je bio toliko jak da je došao do naše kuće. Avion je leteo nisko i zvuk je bio jak. Mislim da je pilot gledao da ne padne na kuću - priseća se Bogdana.

Živana Ristić tvrdi da je videla kako je sa aviona otpalo krilo.

Foto: informer

Živana Ristić

- Bila sam u kući kad je nešto počelo da zuji. Izašla sam iz kuće i videla da je avionu otpalo krilo. Posle toga je pao. Grozan je osećaj, uhvatila sam se za glavu, počela sam da jaučem, kolena su mi klecala. Od dima nisam mogla da dišem. Avion je pao je u imanje Vitomira Tanaskovića, koliko čujem, on je srećom dobro - prepričava Živana.

Anđeliju Krstić uznemirijući prozor zatekao je na terasi porodične kuće.

Foto: informer

Anđelija Krstić

- Istrčala sam na terasu da vidim šta je, bože me oprosti. Vidim kako avion pada i vrti se. Pao je u kukuruze. Kad mu se zašiljeni vrh okrenuo nadole, odmah je pao. Buknula je vatra, crni dim. Mislila sam svi ćemo izgoreti. Nazula sam papuče da što pre izletim iz kuće - svedoči Anđelija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17