• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/kurir

01.10.2020

10:42

JEDNA STVAR SPASILA  JE DVE DEVOJKE OD RAZORNE EKSPLOZIJE BOJLERA! Vlasnik otkrio šta se u zoru desilo u stanu na Čukarici

Vesti

JEDNA STVAR SPASILA JE DVE DEVOJKE OD RAZORNE EKSPLOZIJE BOJLERA! Vlasnik otkrio šta se u zoru desilo u stanu na Čukarici

Podeli vest

Eksplozija uznemirila sve!

U stanu u kojem je jutros eksplodirao bojler žive dve devojke kao podstanarke, koje su spavale kada je bojler eksplodirao. Požar je nakon toga izbio na trećem spratu, pa se proširio i na četvrti i peti. Osam osoba je povređeno, koje su hospitalizovane na VMA.

"Devojke su u stanu nekoliko godina, nikakvih problema nije bilo", u šoku priča Mališa Pavlović, vlasnik stana.

"Stan ima 42 kvadrata, a bojler je kupljen pre godinu i po dana. Iz Ljiga sam došao pre sat vremena, nisam zatekao požar, ali je šteta velika. Koliko sam čuo, juče u bojleru nije bilo vode, a nije bio ni upaljen. Od kupatila ih deli zid, koji je verovatno spasao devojke".

Komšija Saša Stefanović koji živi u stanu pored kaže da je eksplozija bila toliko jaka da je odmah probudila i njega i njegovu trudnu ženu.

"Bio sam u krevetu i odjednom je nešto puklo kao bomba", u šoku priča on.

"Trudna žena je bila pod stresom, a ja sam za pola minuta bio napolju. Samo sam video devojku koja viče "upomoć, gori stan", a onda je vatra počela da se rasplamsava. Vatrogasci su bili tu za deset minuta i sprečili veću tragediju. Od siline udara, vrata od stana su odmah iskočila iz ležišta. Još smo u šoku".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija