• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

03.10.2020

08:00

(FOTO/VIDEO) UŽAS U CIK ZORE: Kao projektil auto je sleteo s puta pravo u kuću Pašića, PUKLO JE KAO DA JE BOMBA PALA, A ONI SU ČUDOM PREŽIVELI!

Vesti

(FOTO/VIDEO) UŽAS U CIK ZORE: Kao projektil auto je sleteo s puta pravo u kuću Pašića, PUKLO JE KAO DA JE BOMBA PALA, A ONI SU ČUDOM PREŽIVELI!

Podeli vest

Kikinđanka S. S. (36) u zoru je autom "opel vektra" sletela s puta, pa je pokosila dva bagrema i zabila se u kuću Milana i Ivane Pašić u tom gradu! Auto je bukvalno probio zid kuće i uleteo u sobu, ali tamo srećom nikog nije bilo!

Čak je i S. S. u ovoj strašnoj nesreći zadobila "samo" prelom noge! Milan i Ivana kažu da je prasak bio toliko snažan da su mislili da im je bomba raznela kuću!

- Tog jutra oko pet sati sam se spremao da ustanem, kad sam čuo prasak, kao eksplozija da je grunula! Uhvatila me je panika, nisam znao šta je... Pomislio sam da je eksplodirao bojler ili sat od plina.

Foto: V.N.

Srećom izbegli najgore: Bračni par Pašić na ruševinama kuće

Supruga je počela da vrišti u krevetu i da viče. Pokušavao sam da smirim i nju i sebe jer je bio mrak, ništa se nije videlo. Otvorio sam vrata hodnika i ugledao strašan prizor! Auto i granje bagrema su bili nasred sobe - priča Milan.

Kad je došao sebi od šoka, Milan je sa suprugom prišao smrskanom "opelu" u sobi i ugledao ženu za volanom, koja je bila bez svesti.

- Odmah sam pozvao policiju i Hitnu pomoć. U jednom momentu žena je malo došla svesti, dizala je jednu ruku i mrdala glavom. Prošaptala je samo da je bole noge i leđa. Vatrogasci su morali da seku auto da bi je izvukli, kako bi je preuzela Hitna pomoć - priseća se Milan.

Inače, u sobi u koju je uleteo auto te noći je trebalo da spava Milanova sestra sa 14-mesečnom bebom bračnog para Pašić zato što su Milan i Ivana u sredu uveče imali neke obaveze. Na sreću, Milanova sestra nije mogla da dođe kod njih u Kikindu da pričuva dete, pa su Pašići pre nesreće ćerku odveli kod njegove majke u Banatsko Veliko Selo.

Foto: V.N.

 


- Pukom srećom niko nije poginuo u ovoj nesreći. Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da je moja sestra spavala sa bebom u toj sobi... - priča Milan.

Šteta na njegovoj kući je ogromna. Milan i Ivana su je kupili pre četiri godine i uložili mnogo truda da je adaptiraju, a sad je od kuće ostala praktično ruševina.

Foto: V.N.

 

Ivana kaže da ju je posebno potreslo kad su joj iz osiguravajuće kuće rekli da je njen dom sada za rušenje.

- Puno truda i ljubavi je uloženo u ovu kuću... Sinoć smo spavali u komšiluku jer se kuća obrušava - kazala je Ivana, i dodala da je S. S., koja im je srušila kuću, još u bolnici i da sa njima niko od njene porodice nije kontaktirao.

Kako saznajemo, S. S. nije životno ugrožena. Ima samo prelom skočnog zgloba i noga joj je u gipsu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17