• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

10.10.2020

14:41

DRAŠKO POSLAO RADNIKE NA RUČAK, SAT KASNIJE NAŠLI GA U LOKVI KRVI! Oružje sa mesta zločina otkrilo JEDAN BITAN DETALJ, ali misterija još nije rešena

Vesti

DRAŠKO POSLAO RADNIKE NA RUČAK, SAT KASNIJE NAŠLI GA U LOKVI KRVI! Oružje sa mesta zločina otkrilo JEDAN BITAN DETALJ, ali misterija još nije rešena

Podeli vest

Biznismen Draško R. (46), koji je u četvrtak ubijen macolom i sekirom u krugu fabrike "MIN kopeks" u Nišu, najverovatnije je poznavao svog ubicu, koji je i dalje u bekstvu.

Motiv zločina se utvrđuje, ali se pretpostavlja da je krvavom obračunu prethodila svađa oko neraščišćenih računa, koja je izmakla kontroli.
Zločin se dogodio 8. oktobra u popodnevnim časovima, kada je Draško ostao sam u jednoj hali, koju je nedavno iznajmio kako bi u njoj započeo proizvodnju nameštaja. Oko 15 sati, dvojicu svojih radnika je poslao na pauzu, a oni su ga sat vremena kasnije zatekli mrtvog, smrskane glave. Pored tela bile su macola i sekira, umazane krvlju.

Radnici, koji su rođena braća, odmah su pozvali policiju i bili su prvi ispitani, ali je ustanovljeno da nemaju nikakve veze sa ubistvom poslodavca.

Foto: Informer

Mesto zločina


- Ima indicija da je Draško kobnog dana nekog očekivao, te da je zato radnike poslao da ručaju, jer nije želeo da svedoče njihovom razgovoru. Postoje i neke tvrdnje svedoka iz kruga fabrike da je uoči ubistva viđen jedan čovek koji je ušao u Draškovu halu, ali to se još proverava. Verovatno je da zločin nije bio planiran, jer je ubica tokom obračuna iskoristio oruđe koje mu se našlo pri ruci - objasnio je naš izvor iz istrage.
Draškove komšije kažu da je on bio dobar čovek, ali da o njegovim poslovima ne znaju puno.
- Finansijski nije bio baš stabilan. Ima brata u Australiji koji ga je finansijski pomagao. On mu je i dao pare da iznajmi halu, a Draško je marta ove godine otvorio firmu. Delovalo je da se stvari kreću napred, svi smo iznenađeni ovim što se desilo - kaže meštanin niškog naselja Komren, gde je ubijeni živeo sa suprugom i dvoje dece.
Inače, Draško je porodično prezime zamenio drugim, a staro je zadržao samo na svom Fejsbuk profilu. Prema nezvaničnim informacijama, on je ranije imao izvesnih sukoba sa zakonom, zbog čega mu je bio zabranjen ulaz u neke evropske zemlje, pa je prezime promenio kako bi mogao porodicu da vodi na letovanje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17