• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.12.2020

14:02

Policija u Crnoj Gori uhapsila Beograđanina i nastala je DRAMA U KOJU JE NA KRAJU UPLETENA I SRPSKA AMBASADA

Vesti

Policija u Crnoj Gori uhapsila Beograđanina i nastala je DRAMA U KOJU JE NA KRAJU UPLETENA I SRPSKA AMBASADA

Podeli vest

Pripadnici specijalnog tima crnogorske policije uhapsili su u sredu državljanina Srbije S. V, koji se sumnjiči za planiranje likvidacija, saznaje list Dan.

S. V. je u četvrtak saslušan u specijalnom tužilaštvu gde je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret i optužio policiju da su ga tukli kako bi iznudili priznanje.

On je tražio da u tužilaštvo dođe neko iz ambasade Srbije kako bi bio siguran da će tužilac konstatovati povrede, preneo je portal CDM.

Iz srpske ambasade Danu je nezvanično saopšteno da su pozvani u tužilaštvo tim povodom, ali da ne mogu da iznose detalje jer im je predočeno da se radi o predmetu sa oznakom tajnosti.

Osumnjičeni je u četvrtak oko 21.00 bio i u Urgentnom centru gde je lekar sačinio izveštaj, a, prema nezvaničnim saznanjima Dana, imao je povrede ispod očiju u vidu podliva.

U tekstu se dodaje da je policija dobila dojavu da se ispred zgrade u blizini Vezirovog mosta, u kojoj živi osoba za koju se veruje da je bila meta, nalazi sumnjivo lice.

Pripadnici specijalnog tima su odmah došli i legitimisali mlađu osobu koja je kod sebe imala dokumenta na ime S. V.

Torbica mu je oduzeta i pronađen je pištolj bez fabričkog broja, a nekoliko minuta kasnije tuda je prošao i mladić koji je navodno trebalo da bude likvidiran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59